Van Hemelrijck Nadia

Contactgegevens Van Hemelrijck Nadia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hemelrijck Nadia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hemelrijck Nadia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 5; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 569 43 40 (+32-02 569 43 40) 02 569 43 40 (+32-02 569 43 40)

Fax (fax): +32 (12) 287-18-72 +32 (12) 287-18-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hemelrijck Nadia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hemelrijck Nadia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hemelrijck Nadia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hemelrijck Nadia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hemelrijck Nadia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hemelrijck Nadia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hemelrijck Nadia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hemelrijck Nadia
Products information Van Hemelrijck Nadia

BTW identificatienummer (tax): BE08739318847
Ondernemingsnummer: 2800933837
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Hemelrijck Nadia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hemelrijck Nadia
(Get full report from official database of BE for Van Hemelrijck Nadia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hemelrijck Nadia
Addition kinds of activities for Van Hemelrijck Nadia

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
394905. Jachtuitrusting | Hunting equipment
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
50210304. waterbedden | Waterbeds
50840000. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization

Werken bij Van Hemelrijck Nadia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hemelrijck Nadia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hemelrijck Nadia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hemelrijck Nadia. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

 • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

 • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: FALCO

  Type: Studentenjob

  Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

 • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

 • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DANIS

  Type: Vaste Job

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Flexijob

  Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Van Hemelrijck Nadia in sociale netwerken
Look for responds of Van Hemelrijck Nadia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hemelrijck Nadia. Laat een reactie achter voor Van Hemelrijck Nadia. Van Hemelrijck Nadia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hemelrijck Nadia. Leave a respond for Van Hemelrijck Nadia. Van Hemelrijck Nadia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hemelrijck Nadia op de google maps. Adres en contacten Van Hemelrijck Nadia
Location of Van Hemelrijck Nadia on the google maps. Address and contacts of Van Hemelrijck Nadia

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hemelrijck Nadia Van Hemelrijck Nadia: Himpe Decohome | CENTRE CULTUREL D'UCCLE | SNACK AU VERT GLOUTON | Web 4 Life | TIENEN ACTION SHOP

Other related companies as Van Hemelrijck Nadia: Himpe Decohome | CENTRE CULTUREL D'UCCLE | SNACK AU VERT GLOUTON | Web 4 Life | TIENEN ACTION SHOP

Van Hemelrijck Nadia is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hemelrijck Nadia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08739318847. Het bedrijf Van Hemelrijck Nadia bevindt zich op het adres: Broekstraat 5; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hemelrijck Nadia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hemelrijck Nadia is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hemelrijck Nadia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hemelrijck Nadia, openstaande posities, locatie van Van Hemelrijck Nadia op de kaart.

Van Hemelrijck Nadia is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hemelrijck Nadia, company assigned to the tax number BE08739318847. The company Van Hemelrijck Nadia is located at the address: Broekstraat 5; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hemelrijck Nadia were not found.
The main activity of Van Hemelrijck Nadia is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hemelrijck Nadia is not available. You also can look at reviews of Van Hemelrijck Nadia, open positions, location of Van Hemelrijck Nadia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hemelrijck Nadia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hemelrijck Nadia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hemelrijck Nadia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hemelrijck Nadia, employees, financial statistics.