Van Helleputte B

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Van Helleputte B
Private companiesOil and Gas Extraction • Van Helleputte B

Contactgegevens Van Helleputte B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Helleputte B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Helleputte B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 84; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 227 26 82 (+32-09 227 26 82) 09 227 26 82 (+32-09 227 26 82)

Fax (fax): +32 (14) 921-43-85 +32 (14) 921-43-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Helleputte B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Helleputte B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Helleputte B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Helleputte B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Helleputte B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Helleputte B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Helleputte B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Helleputte B
Products information Van Helleputte B

BTW identificatienummer (tax): BE09776977539
Ondernemingsnummer: 1151336669
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Helleputte B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Helleputte B
(Get full report from official database of BE for Van Helleputte B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Helleputte B
Addition kinds of activities for Van Helleputte B

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
34979909. Zilveren folie of blad | Silver foil or leaf
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij Van Helleputte B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Helleputte B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Helleputte B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Helleputte B. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: MEGAVOLT

  Type: Vaste Job

  Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

 • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

 • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van Van Helleputte B in sociale netwerken
Look for responds of Van Helleputte B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Helleputte B. Laat een reactie achter voor Van Helleputte B. Van Helleputte B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Helleputte B. Leave a respond for Van Helleputte B. Van Helleputte B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Helleputte B op de google maps. Adres en contacten Van Helleputte B
Location of Van Helleputte B on the google maps. Address and contacts of Van Helleputte B

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Helleputte B Van Helleputte B: FLINVE BELGIUM NV | BUYLE FRANS BVBA | Colignon L | Dalouva's Kattenhotel | HEVAC TRADING COMPANY

Other related companies as Van Helleputte B: FLINVE BELGIUM NV | BUYLE FRANS BVBA | Colignon L | Dalouva's Kattenhotel | HEVAC TRADING COMPANY

Van Helleputte B is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Helleputte B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776977539. Het bedrijf Van Helleputte B bevindt zich op het adres: Kruisstraat 84; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Helleputte B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Helleputte B is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Helleputte B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Helleputte B, openstaande posities, locatie van Van Helleputte B op de kaart.

Van Helleputte B is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Helleputte B, company assigned to the tax number BE09776977539. The company Van Helleputte B is located at the address: Kruisstraat 84; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Helleputte B were not found.
The main activity of Van Helleputte B is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Helleputte B is not available. You also can look at reviews of Van Helleputte B, open positions, location of Van Helleputte B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Helleputte B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Helleputte B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Helleputte B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Helleputte B, employees, financial statistics.