Van Heck J

Contactgegevens Van Heck J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Heck J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Heck J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Camille Vennenslaan 8; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 50 92 (+32-03 771 50 92) 03 771 50 92 (+32-03 771 50 92)

Fax (fax): +32 (12) 838-52-59 +32 (12) 838-52-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Heck J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Heck J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Heck J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Heck J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Heck J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Heck J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Heck J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Heck J
Products information Van Heck J

BTW identificatienummer (tax): BE01477905273
Ondernemingsnummer: 2757537841
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Heck J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Heck J
(Get full report from official database of BE for Van Heck J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Heck J
Addition kinds of activities for Van Heck J

319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec

Werken bij Van Heck J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Heck J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Heck J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Heck J. Looking for open vacancies in other companies

 • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

 • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

 • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

 • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MENTALITEIT

  Type: Vaste Job

  Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

 • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Van Heck J in sociale netwerken
Look for responds of Van Heck J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Heck J. Laat een reactie achter voor Van Heck J. Van Heck J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Heck J. Leave a respond for Van Heck J. Van Heck J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Heck J op de google maps. Adres en contacten Van Heck J
Location of Van Heck J on the google maps. Address and contacts of Van Heck J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Heck J Van Heck J: IMAGING APPLICATIONS | COPET-LE GRELLE & ASSOC. | Devillers SA | Begasse A | Desmidt Fr猫res

Other related companies as Van Heck J: IMAGING APPLICATIONS | COPET-LE GRELLE & ASSOC. | Devillers SA | Begasse A | Desmidt Fr猫res

Van Heck J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Heck J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01477905273. Het bedrijf Van Heck J bevindt zich op het adres: Camille Vennenslaan 8; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Heck J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Heck J is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Heck J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Heck J, openstaande posities, locatie van Van Heck J op de kaart.

Van Heck J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Heck J, company assigned to the tax number BE01477905273. The company Van Heck J is located at the address: Camille Vennenslaan 8; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Heck J were not found.
The main activity of Van Heck J is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Heck J is not available. You also can look at reviews of Van Heck J, open positions, location of Van Heck J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Heck J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Heck J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Heck J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Heck J, employees, financial statistics.