Van Hautte Marleen

Contactgegevens Van Hautte Marleen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hautte Marleen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hautte Marleen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittebroodhof 2; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 221 14 13 (+32-09 221 14 13) 09 221 14 13 (+32-09 221 14 13)

Fax (fax): +32 (68) 913-31-25 +32 (68) 913-31-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hautte Marleen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hautte Marleen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hautte Marleen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hautte Marleen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hautte Marleen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hautte Marleen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hautte Marleen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hautte Marleen
Products information Van Hautte Marleen

BTW identificatienummer (tax): BE04479919433
Ondernemingsnummer: 7132843017
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Hautte Marleen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hautte Marleen
(Get full report from official database of BE for Van Hautte Marleen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hautte Marleen
Addition kinds of activities for Van Hautte Marleen

391403. Tinnenwaren | Pewter ware
14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
51699909. Marine winkels | Naval stores
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij Van Hautte Marleen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hautte Marleen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hautte Marleen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hautte Marleen. Looking for open vacancies in other companies

 • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

 • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Jobstudent (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

 • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van Van Hautte Marleen in sociale netwerken
Look for responds of Van Hautte Marleen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hautte Marleen. Laat een reactie achter voor Van Hautte Marleen. Van Hautte Marleen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hautte Marleen. Leave a respond for Van Hautte Marleen. Van Hautte Marleen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hautte Marleen op de google maps. Adres en contacten Van Hautte Marleen
Location of Van Hautte Marleen on the google maps. Address and contacts of Van Hautte Marleen

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hautte Marleen Van Hautte Marleen: JANS | Ansoise Cordonnerie | GROEP. RESERVEOFFICIEREN | M.S.B. | CHARLOTTE DE KEZEL

Other related companies as Van Hautte Marleen: JANS | Ansoise Cordonnerie | GROEP. RESERVEOFFICIEREN | M.S.B. | CHARLOTTE DE KEZEL

Van Hautte Marleen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hautte Marleen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479919433. Het bedrijf Van Hautte Marleen bevindt zich op het adres: Wittebroodhof 2; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hautte Marleen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hautte Marleen is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hautte Marleen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hautte Marleen, openstaande posities, locatie van Van Hautte Marleen op de kaart.

Van Hautte Marleen is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hautte Marleen, company assigned to the tax number BE04479919433. The company Van Hautte Marleen is located at the address: Wittebroodhof 2; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hautte Marleen were not found.
The main activity of Van Hautte Marleen is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hautte Marleen is not available. You also can look at reviews of Van Hautte Marleen, open positions, location of Van Hautte Marleen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hautte Marleen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hautte Marleen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hautte Marleen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hautte Marleen, employees, financial statistics.