Van Hautegem Patrick

Contactgegevens Van Hautegem Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hautegem Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hautegem Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koppenhollestraat 61; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke), België

Telefoon (phone): 054 42 16 88 (+32-054 42 16 88) 054 42 16 88 (+32-054 42 16 88)

Fax (fax): +32 (87) 334-10-64 +32 (87) 334-10-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hautegem Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hautegem Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hautegem Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hautegem Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hautegem Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hautegem Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hautegem Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hautegem Patrick
Products information Van Hautegem Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE05655731201
Ondernemingsnummer: 5725769042
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Hautegem Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hautegem Patrick
(Get full report from official database of BE for Van Hautegem Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hautegem Patrick
Addition kinds of activities for Van Hautegem Patrick

239600. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
25150205. Lente kussens | Spring cushions
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair

Werken bij Van Hautegem Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hautegem Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hautegem Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hautegem Patrick. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

 • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

 • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

 • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Psycholoog Bosmans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

Zoek naar antwoorden van Van Hautegem Patrick in sociale netwerken
Look for responds of Van Hautegem Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hautegem Patrick. Laat een reactie achter voor Van Hautegem Patrick. Van Hautegem Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hautegem Patrick. Leave a respond for Van Hautegem Patrick. Van Hautegem Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hautegem Patrick op de google maps. Adres en contacten Van Hautegem Patrick
Location of Van Hautegem Patrick on the google maps. Address and contacts of Van Hautegem Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hautegem Patrick Van Hautegem Patrick: DEXIA | Hanot René | Hergon NV | CYRINUS DE GRANDE | Spacelabs Medical

Other related companies as Van Hautegem Patrick: DEXIA | Hanot René | Hergon NV | CYRINUS DE GRANDE | Spacelabs Medical

Van Hautegem Patrick is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hautegem Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05655731201. Het bedrijf Van Hautegem Patrick bevindt zich op het adres: Koppenhollestraat 61; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hautegem Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hautegem Patrick is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hautegem Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hautegem Patrick, openstaande posities, locatie van Van Hautegem Patrick op de kaart.

Van Hautegem Patrick is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hautegem Patrick, company assigned to the tax number BE05655731201. The company Van Hautegem Patrick is located at the address: Koppenhollestraat 61; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hautegem Patrick were not found.
The main activity of Van Hautegem Patrick is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hautegem Patrick is not available. You also can look at reviews of Van Hautegem Patrick, open positions, location of Van Hautegem Patrick on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hautegem Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hautegem Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hautegem Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hautegem Patrick, employees, financial statistics.