Van Hamme Freddy

Contactgegevens Van Hamme Freddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hamme Freddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hamme Freddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goedlevenstraat 123; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 251 14 48 (+32-09 251 14 48) 09 251 14 48 (+32-09 251 14 48)

Fax (fax): +32 (61) 616-36-30 +32 (61) 616-36-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hamme Freddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hamme Freddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hamme Freddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hamme Freddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hamme Freddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hamme Freddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hamme Freddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hamme Freddy
Products information Van Hamme Freddy

BTW identificatienummer (tax): BE01624023437
Ondernemingsnummer: 5984222412
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Hamme Freddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hamme Freddy
(Get full report from official database of BE for Van Hamme Freddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hamme Freddy
Addition kinds of activities for Van Hamme Freddy

364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
22699900. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
34999910. Boor stands | Drill stands
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
39310402. Bugles en onderdelen (muziekinstrumenten) | Bugles and parts (musical instruments)
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation

Werken bij Van Hamme Freddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hamme Freddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hamme Freddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hamme Freddy. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

 • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Huishoudhulp (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

Zoek naar antwoorden van Van Hamme Freddy in sociale netwerken
Look for responds of Van Hamme Freddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hamme Freddy. Laat een reactie achter voor Van Hamme Freddy. Van Hamme Freddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hamme Freddy. Leave a respond for Van Hamme Freddy. Van Hamme Freddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hamme Freddy op de google maps. Adres en contacten Van Hamme Freddy
Location of Van Hamme Freddy on the google maps. Address and contacts of Van Hamme Freddy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hamme Freddy Van Hamme Freddy: FLDP WORLD ANTWERP NV | DAMIEN LOTIN | ETS. ROMAN | Tubex SPRL | Vandebroek

Other related companies as Van Hamme Freddy: FLDP WORLD ANTWERP NV | DAMIEN LOTIN | ETS. ROMAN | Tubex SPRL | Vandebroek

Van Hamme Freddy is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hamme Freddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624023437. Het bedrijf Van Hamme Freddy bevindt zich op het adres: Goedlevenstraat 123; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hamme Freddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hamme Freddy is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hamme Freddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hamme Freddy, openstaande posities, locatie van Van Hamme Freddy op de kaart.

Van Hamme Freddy is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hamme Freddy, company assigned to the tax number BE01624023437. The company Van Hamme Freddy is located at the address: Goedlevenstraat 123; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hamme Freddy were not found.
The main activity of Van Hamme Freddy is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hamme Freddy is not available. You also can look at reviews of Van Hamme Freddy, open positions, location of Van Hamme Freddy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hamme Freddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hamme Freddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hamme Freddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hamme Freddy, employees, financial statistics.