Van Hal Isabelle

Contactgegevens Van Hal Isabelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hal Isabelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hal Isabelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stokerijstraat 36; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 377 76 79 (+32-02 377 76 79) 02 377 76 79 (+32-02 377 76 79)

Fax (fax): +32 (87) 888-85-81 +32 (87) 888-85-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hal Isabelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hal Isabelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hal Isabelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hal Isabelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hal Isabelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hal Isabelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hal Isabelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hal Isabelle
Products information Van Hal Isabelle

BTW identificatienummer (tax): BE06336334228
Ondernemingsnummer: 6544799804
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van Hal Isabelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hal Isabelle
(Get full report from official database of BE for Van Hal Isabelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hal Isabelle
Addition kinds of activities for Van Hal Isabelle

284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
13829902. Geologische exploratie, olie en gasveld | Geological exploration, oil and gas field
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
48320204. Sport | Sports
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment

Werken bij Van Hal Isabelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hal Isabelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hal Isabelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hal Isabelle. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

 • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Technicus (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

 • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

Zoek naar antwoorden van Van Hal Isabelle in sociale netwerken
Look for responds of Van Hal Isabelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hal Isabelle. Laat een reactie achter voor Van Hal Isabelle. Van Hal Isabelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hal Isabelle. Leave a respond for Van Hal Isabelle. Van Hal Isabelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hal Isabelle op de google maps. Adres en contacten Van Hal Isabelle
Location of Van Hal Isabelle on the google maps. Address and contacts of Van Hal Isabelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hal Isabelle Van Hal Isabelle: Romar NV | COIFFURE CHARLOTTE | LUC JACOBS | SunChemical NV | DE BANDT-VAN HECKE-LAGAE C.V.

Other related companies as Van Hal Isabelle: Romar NV | COIFFURE CHARLOTTE | LUC JACOBS | SunChemical NV | DE BANDT-VAN HECKE-LAGAE C.V.

Van Hal Isabelle is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hal Isabelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06336334228. Het bedrijf Van Hal Isabelle bevindt zich op het adres: Stokerijstraat 36; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hal Isabelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hal Isabelle is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hal Isabelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hal Isabelle, openstaande posities, locatie van Van Hal Isabelle op de kaart.

Van Hal Isabelle is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hal Isabelle, company assigned to the tax number BE06336334228. The company Van Hal Isabelle is located at the address: Stokerijstraat 36; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hal Isabelle were not found.
The main activity of Van Hal Isabelle is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hal Isabelle is not available. You also can look at reviews of Van Hal Isabelle, open positions, location of Van Hal Isabelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hal Isabelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hal Isabelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hal Isabelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hal Isabelle, employees, financial statistics.