Van Grunderbeeck J

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Van Grunderbeeck J
Private companiesInsurance Carriers • Van Grunderbeeck J

Contactgegevens Van Grunderbeeck J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Grunderbeeck J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Grunderbeeck J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Venelle 1; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 771 62 74 (+32-02 771 62 74) 02 771 62 74 (+32-02 771 62 74)

Fax (fax): +32 (58) 937-44-48 +32 (58) 937-44-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Grunderbeeck J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Grunderbeeck J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Grunderbeeck J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Grunderbeeck J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Grunderbeeck J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Grunderbeeck J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Grunderbeeck J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Grunderbeeck J
Products information Van Grunderbeeck J

BTW identificatienummer (tax): BE01589691162
Ondernemingsnummer: 7086975097
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Grunderbeeck J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Grunderbeeck J
(Get full report from official database of BE for Van Grunderbeeck J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Grunderbeeck J
Addition kinds of activities for Van Grunderbeeck J

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
17319902. Computer installatie | Computer installation
24990900. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
32960000. Minerale wol | Mineral wool
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij Van Grunderbeeck J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Grunderbeeck J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Grunderbeeck J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Grunderbeeck J. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

 • Technieker binnendienst (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

 • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Studentenjob

  Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

 • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

 • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

 • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Van Grunderbeeck J in sociale netwerken
Look for responds of Van Grunderbeeck J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Grunderbeeck J. Laat een reactie achter voor Van Grunderbeeck J. Van Grunderbeeck J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Grunderbeeck J. Leave a respond for Van Grunderbeeck J. Van Grunderbeeck J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Grunderbeeck J op de google maps. Adres en contacten Van Grunderbeeck J
Location of Van Grunderbeeck J on the google maps. Address and contacts of Van Grunderbeeck J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Grunderbeeck J Van Grunderbeeck J: GEBERIT | Pierard J-L SPRLU | Brouwershuis ('t) | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as Van Grunderbeeck J: GEBERIT | Pierard J-L SPRLU | Brouwershuis ('t) | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Van Grunderbeeck J is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Grunderbeeck J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01589691162. Het bedrijf Van Grunderbeeck J bevindt zich op het adres: La Venelle 1; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Grunderbeeck J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Grunderbeeck J is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Grunderbeeck J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Grunderbeeck J, openstaande posities, locatie van Van Grunderbeeck J op de kaart.

Van Grunderbeeck J is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Grunderbeeck J, company assigned to the tax number BE01589691162. The company Van Grunderbeeck J is located at the address: La Venelle 1; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Grunderbeeck J were not found.
The main activity of Van Grunderbeeck J is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Grunderbeeck J is not available. You also can look at reviews of Van Grunderbeeck J, open positions, location of Van Grunderbeeck J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Grunderbeeck J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Grunderbeeck J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Grunderbeeck J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Grunderbeeck J, employees, financial statistics.