Van Grotel An

Contactgegevens Van Grotel An: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Grotel An: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Grotel An

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Asterlaan 13; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 605 63 43 (+32-03 605 63 43) 03 605 63 43 (+32-03 605 63 43)

Fax (fax): +32 (68) 504-63-52 +32 (68) 504-63-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Grotel An: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Grotel An"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Grotel An"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Grotel An, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Grotel An. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Grotel An, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Grotel An. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Grotel An
Products information Van Grotel An

BTW identificatienummer (tax): BE02742980957
Ondernemingsnummer: 7483306884
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Grotel An zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Grotel An
(Get full report from official database of BE for Van Grotel An)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Grotel An
Addition kinds of activities for Van Grotel An

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
17710300. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau
73529901. Ongeldige levering van leveringen | Invalid supplies rental

Werken bij Van Grotel An: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Grotel An: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Grotel An. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Grotel An. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

 • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

 • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: LA GARDEROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JBC

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Logopedist (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

Zoek naar antwoorden van Van Grotel An in sociale netwerken
Look for responds of Van Grotel An in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Grotel An. Laat een reactie achter voor Van Grotel An. Van Grotel An bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Grotel An. Leave a respond for Van Grotel An. Van Grotel An on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Grotel An op de google maps. Adres en contacten Van Grotel An
Location of Van Grotel An on the google maps. Address and contacts of Van Grotel An

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Grotel An Van Grotel An: BOUDART-LESCALIER C | ALPHA MESURAGE | Caers Karel | KHL DEP LERAREN | ARIANE DEBATY

Other related companies as Van Grotel An: BOUDART-LESCALIER C | ALPHA MESURAGE | Caers Karel | KHL DEP LERAREN | ARIANE DEBATY

Van Grotel An is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Grotel An, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02742980957. Het bedrijf Van Grotel An bevindt zich op het adres: Asterlaan 13; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Grotel An zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Grotel An is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Grotel An is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Grotel An, openstaande posities, locatie van Van Grotel An op de kaart.

Van Grotel An is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Grotel An, company assigned to the tax number BE02742980957. The company Van Grotel An is located at the address: Asterlaan 13; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Grotel An were not found.
The main activity of Van Grotel An is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Grotel An is not available. You also can look at reviews of Van Grotel An, open positions, location of Van Grotel An on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Grotel An, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Grotel An, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Grotel An, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Grotel An, employees, financial statistics.