Van Goethem

Contactgegevens Van Goethem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Goethem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Goethem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voetbalstraat 40; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 85 06 (+32-015 41 85 06) 015 41 85 06 (+32-015 41 85 06)

Fax (fax): +32 (81) 700-32-95 +32 (81) 700-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Goethem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Goethem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Goethem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Goethem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Goethem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Goethem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Goethem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Goethem
Products information Van Goethem

BTW identificatienummer (tax): BE08183959960
Ondernemingsnummer: 7319061279
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Goethem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Goethem
(Get full report from official database of BE for Van Goethem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Goethem
Addition kinds of activities for Van Goethem

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
23390303. Beachwear: vrouwen, misses 'en junioren' | Beachwear: women's, misses', and juniors'
38240112. Tallying meters | Tallying meters
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
51530103. Haver | Oats

Werken bij Van Goethem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Goethem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Goethem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Goethem. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

 • Kinderoppas (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van Van Goethem in sociale netwerken
Look for responds of Van Goethem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Goethem. Laat een reactie achter voor Van Goethem. Van Goethem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Goethem. Leave a respond for Van Goethem. Van Goethem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Goethem op de google maps. Adres en contacten Van Goethem
Location of Van Goethem on the google maps. Address and contacts of Van Goethem

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Goethem Van Goethem: COIFFURE MARIE-LOUISE | Mink | LUC ADRIAENSSENS | ALPHONSE GABRIEL | PATRICIA DE COCK

Other related companies as Van Goethem: COIFFURE MARIE-LOUISE | Mink | LUC ADRIAENSSENS | ALPHONSE GABRIEL | PATRICIA DE COCK

Van Goethem is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Goethem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183959960. Het bedrijf Van Goethem bevindt zich op het adres: Voetbalstraat 40; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Goethem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Goethem is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Goethem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Goethem, openstaande posities, locatie van Van Goethem op de kaart.

Van Goethem is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Goethem, company assigned to the tax number BE08183959960. The company Van Goethem is located at the address: Voetbalstraat 40; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Goethem were not found.
The main activity of Van Goethem is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Goethem is not available. You also can look at reviews of Van Goethem, open positions, location of Van Goethem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Goethem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Goethem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Goethem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Goethem, employees, financial statistics.