Van Genechten E

Contactgegevens Van Genechten E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Genechten E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Genechten E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Landbouwstraat 150; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 41 73 40 (+32-015 41 73 40) 015 41 73 40 (+32-015 41 73 40)

Fax (fax): +32 (53) 809-33-96 +32 (53) 809-33-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Genechten E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Genechten E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Genechten E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Genechten E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Genechten E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Genechten E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Genechten E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Genechten E
Products information Van Genechten E

BTW identificatienummer (tax): BE01719604492
Ondernemingsnummer: 5794158935
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Genechten E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Genechten E
(Get full report from official database of BE for Van Genechten E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Genechten E
Addition kinds of activities for Van Genechten E

267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
02519903. Cornish hennen, het opwekken van | Cornish hens, raising of
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
83519902. Hoofdcentrum, behalve in combinatie met school | Head start center, except in conjuction with school

Werken bij Van Genechten E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Genechten E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Genechten E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Genechten E. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

 • Schrijnwerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

 • Toonzaaladviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

 • bekister (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

 • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

 • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Vaste Job

  Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

 • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

 • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Van Genechten E in sociale netwerken
Look for responds of Van Genechten E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Genechten E. Laat een reactie achter voor Van Genechten E. Van Genechten E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Genechten E. Leave a respond for Van Genechten E. Van Genechten E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Genechten E op de google maps. Adres en contacten Van Genechten E
Location of Van Genechten E on the google maps. Address and contacts of Van Genechten E

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Genechten E Van Genechten E: LANDBOUWKREDIET | De Saint Martin C | VERITAS | L?ON HUMBLET | EURALOG

Other related companies as Van Genechten E: LANDBOUWKREDIET | De Saint Martin C | VERITAS | L?ON HUMBLET | EURALOG

Van Genechten E is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Genechten E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01719604492. Het bedrijf Van Genechten E bevindt zich op het adres: Landbouwstraat 150; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Genechten E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Genechten E is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Genechten E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Genechten E, openstaande posities, locatie van Van Genechten E op de kaart.

Van Genechten E is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Genechten E, company assigned to the tax number BE01719604492. The company Van Genechten E is located at the address: Landbouwstraat 150; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Genechten E were not found.
The main activity of Van Genechten E is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Genechten E is not available. You also can look at reviews of Van Genechten E, open positions, location of Van Genechten E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Genechten E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Genechten E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Genechten E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Genechten E, employees, financial statistics.