Van Gastel Christel

Contactgegevens Van Gastel Christel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gastel Christel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gastel Christel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neeralfenestraat 16A; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 582 22 51 (+32-02 582 22 51) 02 582 22 51 (+32-02 582 22 51)

Fax (fax): +32 (68) 568-68-68 +32 (68) 568-68-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gastel Christel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gastel Christel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gastel Christel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gastel Christel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gastel Christel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gastel Christel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gastel Christel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gastel Christel
Products information Van Gastel Christel

BTW identificatienummer (tax): BE05236602783
Ondernemingsnummer: 2628173828
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van Gastel Christel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gastel Christel
(Get full report from official database of BE for Van Gastel Christel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gastel Christel
Addition kinds of activities for Van Gastel Christel

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
141100. Dimensiesteen | Dimension stone
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
32990406. Sokkels, statuary: papier mache of gips van Parijs | Pedestals, statuary: papier mache or plaster of paris
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij Van Gastel Christel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gastel Christel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gastel Christel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gastel Christel. Looking for open vacancies in other companies

 • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

 • Projectleider Renovatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

 • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ABOG

  Type: Vaste Job

  ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Sales (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UPGRADE ESTATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van Van Gastel Christel in sociale netwerken
Look for responds of Van Gastel Christel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gastel Christel. Laat een reactie achter voor Van Gastel Christel. Van Gastel Christel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gastel Christel. Leave a respond for Van Gastel Christel. Van Gastel Christel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gastel Christel op de google maps. Adres en contacten Van Gastel Christel
Location of Van Gastel Christel on the google maps. Address and contacts of Van Gastel Christel

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gastel Christel Van Gastel Christel: STANDAARD BOEKHANDEL KUURNE | CELINE CLOSSET | TILLIERE VALERIE | Bamps P | ANEMIE VERBEKE

Other related companies as Van Gastel Christel: STANDAARD BOEKHANDEL KUURNE | CELINE CLOSSET | TILLIERE VALERIE | Bamps P | ANEMIE VERBEKE

Van Gastel Christel is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gastel Christel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236602783. Het bedrijf Van Gastel Christel bevindt zich op het adres: Neeralfenestraat 16A; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Gastel Christel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gastel Christel is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gastel Christel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gastel Christel, openstaande posities, locatie van Van Gastel Christel op de kaart.

Van Gastel Christel is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gastel Christel, company assigned to the tax number BE05236602783. The company Van Gastel Christel is located at the address: Neeralfenestraat 16A; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Gastel Christel were not found.
The main activity of Van Gastel Christel is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gastel Christel is not available. You also can look at reviews of Van Gastel Christel, open positions, location of Van Gastel Christel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gastel Christel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gastel Christel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gastel Christel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gastel Christel, employees, financial statistics.