Van Eyndhoven Ann

Contactgegevens Van Eyndhoven Ann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eyndhoven Ann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eyndhoven Ann

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongerlostraat 1; 2380; Ravels, België

Telefoon (phone): 014 65 76 35 (+32-014 65 76 35) 014 65 76 35 (+32-014 65 76 35)

Fax (fax): +32 (4) 575-60-54 +32 (4) 575-60-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eyndhoven Ann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eyndhoven Ann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eyndhoven Ann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eyndhoven Ann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eyndhoven Ann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eyndhoven Ann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eyndhoven Ann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eyndhoven Ann
Products information Van Eyndhoven Ann

BTW identificatienummer (tax): BE03877868652
Ondernemingsnummer: 5950714111
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Eyndhoven Ann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eyndhoven Ann
(Get full report from official database of BE for Van Eyndhoven Ann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eyndhoven Ann
Addition kinds of activities for Van Eyndhoven Ann

013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
382600. Analytische instrumenten | Analytical instruments
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
26560200. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
58130100. Bars en lounges | Bars and lounges
73710300. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications

Werken bij Van Eyndhoven Ann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eyndhoven Ann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eyndhoven Ann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eyndhoven Ann. Looking for open vacancies in other companies

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: XPE Pharma & Science

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

 • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Van Eyndhoven Ann in sociale netwerken
Look for responds of Van Eyndhoven Ann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eyndhoven Ann. Laat een reactie achter voor Van Eyndhoven Ann. Van Eyndhoven Ann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eyndhoven Ann. Leave a respond for Van Eyndhoven Ann. Van Eyndhoven Ann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eyndhoven Ann op de google maps. Adres en contacten Van Eyndhoven Ann
Location of Van Eyndhoven Ann on the google maps. Address and contacts of Van Eyndhoven Ann

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eyndhoven Ann Van Eyndhoven Ann: STORMS | CLEF EXPRESS | De Riemaecker Olivier | Vanderstraeten M | THEOPHILE PUTZEYS

Other related companies as Van Eyndhoven Ann: STORMS | CLEF EXPRESS | De Riemaecker Olivier | Vanderstraeten M | THEOPHILE PUTZEYS

Van Eyndhoven Ann is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eyndhoven Ann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03877868652. Het bedrijf Van Eyndhoven Ann bevindt zich op het adres: Tongerlostraat 1; 2380; Ravels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eyndhoven Ann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eyndhoven Ann is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eyndhoven Ann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eyndhoven Ann, openstaande posities, locatie van Van Eyndhoven Ann op de kaart.

Van Eyndhoven Ann is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eyndhoven Ann, company assigned to the tax number BE03877868652. The company Van Eyndhoven Ann is located at the address: Tongerlostraat 1; 2380; Ravels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eyndhoven Ann were not found.
The main activity of Van Eyndhoven Ann is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eyndhoven Ann is not available. You also can look at reviews of Van Eyndhoven Ann, open positions, location of Van Eyndhoven Ann on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eyndhoven Ann, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eyndhoven Ann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eyndhoven Ann, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eyndhoven Ann, employees, financial statistics.