Van Eynde Yolande

Contactgegevens Van Eynde Yolande: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eynde Yolande: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eynde Yolande

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerijse steenweg 35; 3061; Bertem (Leefdaal), België

Telefoon (phone): 02 767 63 72 (+32-02 767 63 72) 02 767 63 72 (+32-02 767 63 72)

Fax (fax): +32 (15) 116-94-94 +32 (15) 116-94-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eynde Yolande: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eynde Yolande"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eynde Yolande"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eynde Yolande, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eynde Yolande. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eynde Yolande, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eynde Yolande. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eynde Yolande
Products information Van Eynde Yolande

BTW identificatienummer (tax): BE02828399658
Ondernemingsnummer: 6899658203
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Van Eynde Yolande zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eynde Yolande
(Get full report from official database of BE for Van Eynde Yolande)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eynde Yolande
Addition kinds of activities for Van Eynde Yolande

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel

Werken bij Van Eynde Yolande: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eynde Yolande: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eynde Yolande. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eynde Yolande. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Input bediende (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

 • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMPLEMENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

 • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

 • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

 • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Van Eynde Yolande in sociale netwerken
Look for responds of Van Eynde Yolande in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eynde Yolande. Laat een reactie achter voor Van Eynde Yolande. Van Eynde Yolande bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eynde Yolande. Leave a respond for Van Eynde Yolande. Van Eynde Yolande on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eynde Yolande op de google maps. Adres en contacten Van Eynde Yolande
Location of Van Eynde Yolande on the google maps. Address and contacts of Van Eynde Yolande

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eynde Yolande Van Eynde Yolande: BUDGETSLAGER | PROMOSPORT | HIV - Vereniging Vlaanderen vzw (Zorglijn) VZW | Jaco Europe NV | E.P.C.F. RENIPONT

Other related companies as Van Eynde Yolande: BUDGETSLAGER | PROMOSPORT | HIV - Vereniging Vlaanderen vzw (Zorglijn) VZW | Jaco Europe NV | E.P.C.F. RENIPONT

Van Eynde Yolande is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eynde Yolande, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02828399658. Het bedrijf Van Eynde Yolande bevindt zich op het adres: Neerijse steenweg 35; 3061; Bertem (Leefdaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eynde Yolande zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eynde Yolande is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eynde Yolande is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eynde Yolande, openstaande posities, locatie van Van Eynde Yolande op de kaart.

Van Eynde Yolande is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eynde Yolande, company assigned to the tax number BE02828399658. The company Van Eynde Yolande is located at the address: Neerijse steenweg 35; 3061; Bertem (Leefdaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eynde Yolande were not found.
The main activity of Van Eynde Yolande is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eynde Yolande is not available. You also can look at reviews of Van Eynde Yolande, open positions, location of Van Eynde Yolande on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eynde Yolande, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eynde Yolande, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eynde Yolande, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eynde Yolande, employees, financial statistics.