Van Eylen Jan

Contactgegevens Van Eylen Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eylen Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eylen Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hondurasstraat 11; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 542 54 92 (+32-03 542 54 92) 03 542 54 92 (+32-03 542 54 92)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eylen Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eylen Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eylen Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eylen Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eylen Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eylen Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eylen Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eylen Jan
Products information Van Eylen Jan

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Van Eylen Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eylen Jan
(Get full report from official database of BE for Van Eylen Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eylen Jan
Addition kinds of activities for Van Eylen Jan

138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
209100. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
07820200. Grasdiensten | Lawn services
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ

Werken bij Van Eylen Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eylen Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eylen Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eylen Jan. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

 • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

 • Operator voeding (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

 • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

 • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

 • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Studentenjob

  - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

 • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SCK

  Type: Vaste Job

  Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: B&L

  Type: Zelfstandige activiteit

  In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Van Eylen Jan in sociale netwerken
Look for responds of Van Eylen Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eylen Jan. Laat een reactie achter voor Van Eylen Jan. Van Eylen Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eylen Jan. Leave a respond for Van Eylen Jan. Van Eylen Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eylen Jan op de google maps. Adres en contacten Van Eylen Jan
Location of Van Eylen Jan on the google maps. Address and contacts of Van Eylen Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eylen Jan Van Eylen Jan: Belmans G | BARCO SERVICE-TOP T.V. | JULIEN MARTING | ANDRE PENNINCK | CARO FURS

Other related companies as Van Eylen Jan: Belmans G | BARCO SERVICE-TOP T.V. | JULIEN MARTING | ANDRE PENNINCK | CARO FURS

Van Eylen Jan is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eylen Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf Van Eylen Jan bevindt zich op het adres: Hondurasstraat 11; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eylen Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eylen Jan is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eylen Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eylen Jan, openstaande posities, locatie van Van Eylen Jan op de kaart.

Van Eylen Jan is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eylen Jan, company assigned to the tax number BE01435333251. The company Van Eylen Jan is located at the address: Hondurasstraat 11; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eylen Jan were not found.
The main activity of Van Eylen Jan is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eylen Jan is not available. You also can look at reviews of Van Eylen Jan, open positions, location of Van Eylen Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eylen Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eylen Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eylen Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eylen Jan, employees, financial statistics.