Van Eylen Anne

Contactgegevens Van Eylen Anne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eylen Anne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eylen Anne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Madame 21; 6500; Beaumont, België

Telefoon (phone): 0496 21 09 27 (+32-0496 21 09 27) 0496 21 09 27 (+32-0496 21 09 27)

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eylen Anne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eylen Anne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eylen Anne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eylen Anne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eylen Anne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eylen Anne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eylen Anne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eylen Anne
Products information Van Eylen Anne

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van Eylen Anne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eylen Anne
(Get full report from official database of BE for Van Eylen Anne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eylen Anne
Addition kinds of activities for Van Eylen Anne

226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
507202. Handgereedschap | Hand tools
781299. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus

Werken bij Van Eylen Anne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eylen Anne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eylen Anne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eylen Anne. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • Keukenhulp/hulpkok (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok.

 • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

 • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

 • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

 • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

 • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Collaborateur au service clientèle (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Description profil: Uurrooster 17-22u Nombre d'heures/semaine: 40 Nombre de jours/semaine: 5 Traitement des plaintes Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

 • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

Zoek naar antwoorden van Van Eylen Anne in sociale netwerken
Look for responds of Van Eylen Anne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eylen Anne. Laat een reactie achter voor Van Eylen Anne. Van Eylen Anne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eylen Anne. Leave a respond for Van Eylen Anne. Van Eylen Anne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eylen Anne op de google maps. Adres en contacten Van Eylen Anne
Location of Van Eylen Anne on the google maps. Address and contacts of Van Eylen Anne

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eylen Anne Van Eylen Anne: Didit | Detemmerman L | PIEKEBOE | DEBAISE MICHEL | Meubelhof Drongengoed BVBA

Other related companies as Van Eylen Anne: Didit | Detemmerman L | PIEKEBOE | DEBAISE MICHEL | Meubelhof Drongengoed BVBA

Van Eylen Anne is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eylen Anne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf Van Eylen Anne bevindt zich op het adres: Rue Madame 21; 6500; Beaumont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eylen Anne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eylen Anne is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eylen Anne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eylen Anne, openstaande posities, locatie van Van Eylen Anne op de kaart.

Van Eylen Anne is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eylen Anne, company assigned to the tax number BE06189392089. The company Van Eylen Anne is located at the address: Rue Madame 21; 6500; Beaumont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eylen Anne were not found.
The main activity of Van Eylen Anne is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eylen Anne is not available. You also can look at reviews of Van Eylen Anne, open positions, location of Van Eylen Anne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eylen Anne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eylen Anne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eylen Anne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eylen Anne, employees, financial statistics.