Van Eupen Marc

Particuliere bedrijvenBosbouw • Van Eupen Marc
Private companiesForestry • Van Eupen Marc

Contactgegevens Van Eupen Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eupen Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eupen Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driehoekstraat 13; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 58 69 (+32-03 666 58 69) 03 666 58 69 (+32-03 666 58 69)

Fax (fax): +32 (9) 159-79-57 +32 (9) 159-79-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eupen Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eupen Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eupen Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eupen Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eupen Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eupen Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eupen Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eupen Marc
Products information Van Eupen Marc

BTW identificatienummer (tax): BE06096282958
Ondernemingsnummer: 3815246582
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Eupen Marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eupen Marc
(Get full report from official database of BE for Van Eupen Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eupen Marc
Addition kinds of activities for Van Eupen Marc

502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
20999905. Carob verwerking | Carob processing
26211005. Tube voorraad | Tube stock
28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card

Werken bij Van Eupen Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eupen Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eupen Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eupen Marc. Looking for open vacancies in other companies

 • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

 • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

 • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

 • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

 • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JBC

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

 • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Silverfin

  Type: Werfreserve

  You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van Van Eupen Marc in sociale netwerken
Look for responds of Van Eupen Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eupen Marc. Laat een reactie achter voor Van Eupen Marc. Van Eupen Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eupen Marc. Leave a respond for Van Eupen Marc. Van Eupen Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eupen Marc op de google maps. Adres en contacten Van Eupen Marc
Location of Van Eupen Marc on the google maps. Address and contacts of Van Eupen Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eupen Marc Van Eupen Marc: G T V TELECOM NV | Van De Putte P | MARC PERSYN | NEW CR?A-TIF | Duquesne Ph

Other related companies as Van Eupen Marc: G T V TELECOM NV | Van De Putte P | MARC PERSYN | NEW CR?A-TIF | Duquesne Ph

Van Eupen Marc is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eupen Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06096282958. Het bedrijf Van Eupen Marc bevindt zich op het adres: Driehoekstraat 13; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eupen Marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eupen Marc is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eupen Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eupen Marc, openstaande posities, locatie van Van Eupen Marc op de kaart.

Van Eupen Marc is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eupen Marc, company assigned to the tax number BE06096282958. The company Van Eupen Marc is located at the address: Driehoekstraat 13; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eupen Marc were not found.
The main activity of Van Eupen Marc is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eupen Marc is not available. You also can look at reviews of Van Eupen Marc, open positions, location of Van Eupen Marc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eupen Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eupen Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eupen Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eupen Marc, employees, financial statistics.