Van Enis Henri

Contactgegevens Van Enis Henri: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Enis Henri: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Enis Henri

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Victor-Emmanuel III 12; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 81 38 (+32-02 374 81 38) 02 374 81 38 (+32-02 374 81 38)

Fax (fax): +32 (4) 273-45-14 +32 (4) 273-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Enis Henri: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Enis Henri"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Enis Henri"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Enis Henri, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Enis Henri. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Enis Henri, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Enis Henri. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Enis Henri
Products information Van Enis Henri

BTW identificatienummer (tax): BE07473693847
Ondernemingsnummer: 9972808837
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Enis Henri zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Enis Henri
(Get full report from official database of BE for Van Enis Henri)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Enis Henri
Addition kinds of activities for Van Enis Henri

20649905. Chocolade snoep, behalve vaste chocolade | Chocolate candy, except solid chocolate
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)

Werken bij Van Enis Henri: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Enis Henri: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Enis Henri. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Enis Henri. Looking for open vacancies in other companies

 • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

 • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

 • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

 • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

 • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

 • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

 • Magazijnier (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

 • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T LOGOBLOK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

 • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Van Enis Henri in sociale netwerken
Look for responds of Van Enis Henri in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Enis Henri. Laat een reactie achter voor Van Enis Henri. Van Enis Henri bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Enis Henri. Leave a respond for Van Enis Henri. Van Enis Henri on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Enis Henri op de google maps. Adres en contacten Van Enis Henri
Location of Van Enis Henri on the google maps. Address and contacts of Van Enis Henri

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Enis Henri Van Enis Henri: Clean and Care | HUBERT ET FILS ETS SA | MARIO SEMINARA | GRETA BEKAERT | GHYSCO

Other related companies as Van Enis Henri: Clean and Care | HUBERT ET FILS ETS SA | MARIO SEMINARA | GRETA BEKAERT | GHYSCO

Van Enis Henri is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Enis Henri, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473693847. Het bedrijf Van Enis Henri bevindt zich op het adres: Avenue Victor-Emmanuel III 12; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Enis Henri zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Enis Henri is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Enis Henri is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Enis Henri, openstaande posities, locatie van Van Enis Henri op de kaart.

Van Enis Henri is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Enis Henri, company assigned to the tax number BE07473693847. The company Van Enis Henri is located at the address: Avenue Victor-Emmanuel III 12; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Enis Henri were not found.
The main activity of Van Enis Henri is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Enis Henri is not available. You also can look at reviews of Van Enis Henri, open positions, location of Van Enis Henri on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Enis Henri, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Enis Henri, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Enis Henri, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Enis Henri, employees, financial statistics.