Van Elven Mia

Contactgegevens Van Elven Mia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Elven Mia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Elven Mia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwendijk 59; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 42 73 81 (+32-011 42 73 81) 011 42 73 81 (+32-011 42 73 81)

Fax (fax): +32 (53) 728-34-49 +32 (53) 728-34-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Elven Mia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Elven Mia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Elven Mia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Elven Mia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Elven Mia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Elven Mia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Elven Mia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Elven Mia
Products information Van Elven Mia

BTW identificatienummer (tax): BE04916900634
Ondernemingsnummer: 6057006835
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Elven Mia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Elven Mia
(Get full report from official database of BE for Van Elven Mia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Elven Mia
Addition kinds of activities for Van Elven Mia

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
16290111. Pier constructie | Pier construction
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic

Werken bij Van Elven Mia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Elven Mia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Elven Mia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Elven Mia. Looking for open vacancies in other companies

 • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

 • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Absolute@work

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

 • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TERHILLS HOTEL

  Type: Vaste Job

  Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

 • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

 • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: 4K INTERIEUR

  Type: Werfreserve

  Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van Van Elven Mia in sociale netwerken
Look for responds of Van Elven Mia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Elven Mia. Laat een reactie achter voor Van Elven Mia. Van Elven Mia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Elven Mia. Leave a respond for Van Elven Mia. Van Elven Mia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Elven Mia op de google maps. Adres en contacten Van Elven Mia
Location of Van Elven Mia on the google maps. Address and contacts of Van Elven Mia

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Elven Mia Van Elven Mia: Van Steen-Laermans | Marsin Jean-Fran?ois | ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS | STEFAAN DELALLEAU | K. DEBOECK

Other related companies as Van Elven Mia: Van Steen-Laermans | Marsin Jean-Fran?ois | ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS | STEFAAN DELALLEAU | K. DEBOECK

Van Elven Mia is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Elven Mia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916900634. Het bedrijf Van Elven Mia bevindt zich op het adres: Nieuwendijk 59; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Elven Mia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Elven Mia is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Elven Mia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Elven Mia, openstaande posities, locatie van Van Elven Mia op de kaart.

Van Elven Mia is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Elven Mia, company assigned to the tax number BE04916900634. The company Van Elven Mia is located at the address: Nieuwendijk 59; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Elven Mia were not found.
The main activity of Van Elven Mia is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Elven Mia is not available. You also can look at reviews of Van Elven Mia, open positions, location of Van Elven Mia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Elven Mia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Elven Mia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Elven Mia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Elven Mia, employees, financial statistics.