ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS
Private companiesTextile Mill Products • ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

Contactgegevens ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Parc 49; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 22 70 93 (+32-064 22 70 93) 064 22 70 93 (+32-064 22 70 93)

Fax (fax): +32 (53) 454-99-47 +32 (53) 454-99-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS
Products information ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

BTW identificatienummer (tax): BE09228759765
Ondernemingsnummer: 4000091552
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Yoga; Saunas

Product categorie (product category): Herbs - Medicinal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS
(Get full report from official database of BE for ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS
Addition kinds of activities for ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
51690101. Alkaline | Alkalines
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS in sociale netwerken
Look for responds of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Laat een reactie achter voor ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. Leave a respond for ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS. ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS op de google maps. Adres en contacten ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS
Location of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS on the google maps. Address and contacts of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: P. YASSE | C.P.S. | PIMKIE | Maes R en Zn NV | GEORGES RASSON

Other related companies as ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS: P. YASSE | C.P.S. | PIMKIE | Maes R en Zn NV | GEORGES RASSON

ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09228759765. Het bedrijf ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS bevindt zich op het adres: Rue du Parc 49; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herbs - Medicinal. Lijst met producten zijn Yoga; Saunas.
De hoofdactiviteit van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, openstaande posities, locatie van ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS op de kaart.

ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, company assigned to the tax number BE09228759765. The company ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is located at the address: Rue du Parc 49; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herbs - Medicinal. List of products are Yoga; Saunas.
The main activity of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS is not available. You also can look at reviews of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, open positions, location of ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANISHA VIE SAINE-M FONDU CORS, employees, financial statistics.