Van Eecke Doroth茅e

Contactgegevens Van Eecke Doroth茅e: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eecke Doroth茅e: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eecke Doroth茅e

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Franklin 27; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 732 18 71 (+32-02 732 18 71) 02 732 18 71 (+32-02 732 18 71)

Fax (fax): 02 732 18 71 (+32-02 732 18 71) 02 732 18 71 (+32-02 732 18 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eecke Doroth茅e: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eecke Doroth茅e"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eecke Doroth茅e"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eecke Doroth茅e, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eecke Doroth茅e. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eecke Doroth茅e, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eecke Doroth茅e. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eecke Doroth茅e
Products information Van Eecke Doroth茅e

BTW identificatienummer (tax): BE03185180664
Ondernemingsnummer: 5879852294
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Eecke Doroth茅e zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eecke Doroth茅e
(Get full report from official database of BE for Van Eecke Doroth茅e)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eecke Doroth茅e
Addition kinds of activities for Van Eecke Doroth茅e

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated
91999900. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec

Werken bij Van Eecke Doroth茅e: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eecke Doroth茅e: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eecke Doroth茅e. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eecke Doroth茅e. Looking for open vacancies in other companies

 • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

 • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Frituurmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

 • lesgever EHBO (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

 • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Van Eecke Doroth茅e in sociale netwerken
Look for responds of Van Eecke Doroth茅e in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eecke Doroth茅e. Laat een reactie achter voor Van Eecke Doroth茅e. Van Eecke Doroth茅e bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eecke Doroth茅e. Leave a respond for Van Eecke Doroth茅e. Van Eecke Doroth茅e on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eecke Doroth茅e op de google maps. Adres en contacten Van Eecke Doroth茅e
Location of Van Eecke Doroth茅e on the google maps. Address and contacts of Van Eecke Doroth茅e

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eecke Doroth茅e Van Eecke Doroth茅e: NANCY | Beirinckx J | SYNDICAT D'INITIATIVE | PAUL COOLS | BULL

Other related companies as Van Eecke Doroth茅e: NANCY | Beirinckx J | SYNDICAT D'INITIATIVE | PAUL COOLS | BULL

Van Eecke Doroth茅e is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eecke Doroth茅e, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03185180664. Het bedrijf Van Eecke Doroth茅e bevindt zich op het adres: Rue Franklin 27; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Eecke Doroth茅e zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eecke Doroth茅e is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eecke Doroth茅e is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eecke Doroth茅e, openstaande posities, locatie van Van Eecke Doroth茅e op de kaart.

Van Eecke Doroth茅e is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Eecke Doroth茅e, company assigned to the tax number BE03185180664. The company Van Eecke Doroth茅e is located at the address: Rue Franklin 27; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Eecke Doroth茅e were not found.
The main activity of Van Eecke Doroth茅e is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eecke Doroth茅e is not available. You also can look at reviews of Van Eecke Doroth茅e, open positions, location of Van Eecke Doroth茅e on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eecke Doroth茅e, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eecke Doroth茅e, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eecke Doroth茅e, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eecke Doroth茅e, employees, financial statistics.