Van Dyck Katrien

Contactgegevens Van Dyck Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dyck Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dyck Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Roi Chevalier 18; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 35 89 (+32-02 771 35 89) 02 771 35 89 (+32-02 771 35 89)

Fax (fax): 02 771 35 89 (+32-02 771 35 89) 02 771 35 89 (+32-02 771 35 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dyck Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dyck Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dyck Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dyck Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dyck Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dyck Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dyck Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dyck Katrien
Products information Van Dyck Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE01327392578
Ondernemingsnummer: 4712005615
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Dyck Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dyck Katrien
(Get full report from official database of BE for Van Dyck Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dyck Katrien
Addition kinds of activities for Van Dyck Katrien

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij Van Dyck Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dyck Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dyck Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dyck Katrien. Looking for open vacancies in other companies

 • Facility medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

 • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

 • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

 • DevOps Engineer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

 • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Verhuizingen Baeken

  Type: Vaste Job

  Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Van Dyck Katrien in sociale netwerken
Look for responds of Van Dyck Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dyck Katrien. Laat een reactie achter voor Van Dyck Katrien. Van Dyck Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dyck Katrien. Leave a respond for Van Dyck Katrien. Van Dyck Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dyck Katrien op de google maps. Adres en contacten Van Dyck Katrien
Location of Van Dyck Katrien on the google maps. Address and contacts of Van Dyck Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dyck Katrien Van Dyck Katrien: Jammaers | AU PLAISIR D'ORIENT | YVES LANNOO | Van Der Poorten BVBA | WILLY CLEEREN

Other related companies as Van Dyck Katrien: Jammaers | AU PLAISIR D'ORIENT | YVES LANNOO | Van Der Poorten BVBA | WILLY CLEEREN

Van Dyck Katrien is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dyck Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01327392578. Het bedrijf Van Dyck Katrien bevindt zich op het adres: Avenue du Roi Chevalier 18; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dyck Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dyck Katrien is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dyck Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dyck Katrien, openstaande posities, locatie van Van Dyck Katrien op de kaart.

Van Dyck Katrien is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dyck Katrien, company assigned to the tax number BE01327392578. The company Van Dyck Katrien is located at the address: Avenue du Roi Chevalier 18; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dyck Katrien were not found.
The main activity of Van Dyck Katrien is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dyck Katrien is not available. You also can look at reviews of Van Dyck Katrien, open positions, location of Van Dyck Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dyck Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dyck Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dyck Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dyck Katrien, employees, financial statistics.