Van Dyck Jef

Contactgegevens Van Dyck Jef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dyck Jef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dyck Jef

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 45; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 313 93 27 (+32-03 313 93 27) 03 313 93 27 (+32-03 313 93 27)

Fax (fax): +32 (9) 589-48-56 +32 (9) 589-48-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dyck Jef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dyck Jef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dyck Jef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dyck Jef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dyck Jef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dyck Jef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dyck Jef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dyck Jef
Products information Van Dyck Jef

BTW identificatienummer (tax): BE04538421630
Ondernemingsnummer: 4533752441
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Dyck Jef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dyck Jef
(Get full report from official database of BE for Van Dyck Jef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dyck Jef
Addition kinds of activities for Van Dyck Jef

20910326. Makreel, gezouten | Mackerel, salted
51490101. Kookoliën | Cooking oils
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
70320200. Jeugdkampen | Youth camps
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Van Dyck Jef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dyck Jef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dyck Jef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dyck Jef. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

 • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

 • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

 • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

 • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Van Dyck Jef in sociale netwerken
Look for responds of Van Dyck Jef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dyck Jef. Laat een reactie achter voor Van Dyck Jef. Van Dyck Jef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dyck Jef. Leave a respond for Van Dyck Jef. Van Dyck Jef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dyck Jef op de google maps. Adres en contacten Van Dyck Jef
Location of Van Dyck Jef on the google maps. Address and contacts of Van Dyck Jef

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dyck Jef Van Dyck Jef: ROGER BRANQUART | Flair | HENK | C.D.N. COMMUNICATION | CARMELO RONDINELLA

Other related companies as Van Dyck Jef: ROGER BRANQUART | Flair | HENK | C.D.N. COMMUNICATION | CARMELO RONDINELLA

Van Dyck Jef is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dyck Jef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04538421630. Het bedrijf Van Dyck Jef bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 45; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dyck Jef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dyck Jef is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dyck Jef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dyck Jef, openstaande posities, locatie van Van Dyck Jef op de kaart.

Van Dyck Jef is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dyck Jef, company assigned to the tax number BE04538421630. The company Van Dyck Jef is located at the address: Gasthuisstraat 45; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dyck Jef were not found.
The main activity of Van Dyck Jef is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dyck Jef is not available. You also can look at reviews of Van Dyck Jef, open positions, location of Van Dyck Jef on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dyck Jef, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dyck Jef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dyck Jef, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dyck Jef, employees, financial statistics.