Van Dyck J-P

Contactgegevens Van Dyck J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dyck J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dyck J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Eekhovelei 21; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 84 65 (+32-03 325 84 65) 03 325 84 65 (+32-03 325 84 65)

Fax (fax): +32 (82) 618-66-54 +32 (82) 618-66-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dyck J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dyck J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dyck J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dyck J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dyck J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dyck J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dyck J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dyck J-P
Products information Van Dyck J-P

BTW identificatienummer (tax): BE04549133300
Ondernemingsnummer: 2029693603
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Dyck J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dyck J-P
(Get full report from official database of BE for Van Dyck J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dyck J-P
Addition kinds of activities for Van Dyck J-P

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
20990201. Bakpoeder | Baking powder
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
32990405. Afbeeldingen, klein: gips, klei of papier mache | Images, small: gypsum, clay, or papier mache
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
63619901. Garantie van titels | Guarantee of titles
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij Van Dyck J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dyck J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dyck J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dyck J-P. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

 • Meewerkend begeleider (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

 • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

 • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Service technieker (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

 • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

 • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van Van Dyck J-P in sociale netwerken
Look for responds of Van Dyck J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dyck J-P. Laat een reactie achter voor Van Dyck J-P. Van Dyck J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dyck J-P. Leave a respond for Van Dyck J-P. Van Dyck J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dyck J-P op de google maps. Adres en contacten Van Dyck J-P
Location of Van Dyck J-P on the google maps. Address and contacts of Van Dyck J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dyck J-P Van Dyck J-P: MIA VANDAMME | De Wilde G | Goblet B | LUDWIG STEVENS | MAGGIE DE BLOCK

Other related companies as Van Dyck J-P: MIA VANDAMME | De Wilde G | Goblet B | LUDWIG STEVENS | MAGGIE DE BLOCK

Van Dyck J-P is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dyck J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04549133300. Het bedrijf Van Dyck J-P bevindt zich op het adres: Ten Eekhovelei 21; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dyck J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dyck J-P is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dyck J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dyck J-P, openstaande posities, locatie van Van Dyck J-P op de kaart.

Van Dyck J-P is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dyck J-P, company assigned to the tax number BE04549133300. The company Van Dyck J-P is located at the address: Ten Eekhovelei 21; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dyck J-P were not found.
The main activity of Van Dyck J-P is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dyck J-P is not available. You also can look at reviews of Van Dyck J-P, open positions, location of Van Dyck J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dyck J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dyck J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dyck J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dyck J-P, employees, financial statistics.