Van Driessche Hilde

Contactgegevens Van Driessche Hilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Driessche Hilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Driessche Hilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maastrichterstraat 315; 3740; Bilzen (Mopertingen), België

Telefoon (phone): 089 41 63 48 (+32-089 41 63 48) 089 41 63 48 (+32-089 41 63 48)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Driessche Hilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Driessche Hilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Driessche Hilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Driessche Hilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Driessche Hilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Driessche Hilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Driessche Hilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Driessche Hilde
Products information Van Driessche Hilde

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Driessche Hilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Driessche Hilde
(Get full report from official database of BE for Van Driessche Hilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Driessche Hilde
Addition kinds of activities for Van Driessche Hilde

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
28239900. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials

Werken bij Van Driessche Hilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Driessche Hilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Driessche Hilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Driessche Hilde. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

 • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

 • Technieker (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

 • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

 • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

 • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Salespromotor (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: KWANTUM

  Type: Vaste Job

  Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

 • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TETE A TETE

  Type: Flexijob

  Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van Van Driessche Hilde in sociale netwerken
Look for responds of Van Driessche Hilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Driessche Hilde. Laat een reactie achter voor Van Driessche Hilde. Van Driessche Hilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Driessche Hilde. Leave a respond for Van Driessche Hilde. Van Driessche Hilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Driessche Hilde op de google maps. Adres en contacten Van Driessche Hilde
Location of Van Driessche Hilde on the google maps. Address and contacts of Van Driessche Hilde

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Driessche Hilde Van Driessche Hilde: Groeninghe Drukkerij NV | INFORMATION BUILDERS SA | SOFIE SOOLS | GENIN JEAN-MARIE | HERMAN POLLENTIER

Other related companies as Van Driessche Hilde: Groeninghe Drukkerij NV | INFORMATION BUILDERS SA | SOFIE SOOLS | GENIN JEAN-MARIE | HERMAN POLLENTIER

Van Driessche Hilde is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Driessche Hilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf Van Driessche Hilde bevindt zich op het adres: Maastrichterstraat 315; 3740; Bilzen (Mopertingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Driessche Hilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Driessche Hilde is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Driessche Hilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Driessche Hilde, openstaande posities, locatie van Van Driessche Hilde op de kaart.

Van Driessche Hilde is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Driessche Hilde, company assigned to the tax number BE03324157714. The company Van Driessche Hilde is located at the address: Maastrichterstraat 315; 3740; Bilzen (Mopertingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Driessche Hilde were not found.
The main activity of Van Driessche Hilde is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Driessche Hilde is not available. You also can look at reviews of Van Driessche Hilde, open positions, location of Van Driessche Hilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Driessche Hilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Driessche Hilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Driessche Hilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Driessche Hilde, employees, financial statistics.