Van Doorslaer L

Contactgegevens Van Doorslaer L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Doorslaer L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Doorslaer L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melkerijstraat 89; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 97 06 (+32-09 345 97 06) 09 345 97 06 (+32-09 345 97 06)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Doorslaer L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Doorslaer L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Doorslaer L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Doorslaer L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Doorslaer L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Doorslaer L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Doorslaer L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Doorslaer L
Products information Van Doorslaer L

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Van Doorslaer L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Doorslaer L
(Get full report from official database of BE for Van Doorslaer L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Doorslaer L
Addition kinds of activities for Van Doorslaer L

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used

Werken bij Van Doorslaer L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Doorslaer L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Doorslaer L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Doorslaer L. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

 • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

 • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

 • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

  Regio: WALEM

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent supermarkt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • Production Engineer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Ausy, a Randstad company

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

Zoek naar antwoorden van Van Doorslaer L in sociale netwerken
Look for responds of Van Doorslaer L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Doorslaer L. Laat een reactie achter voor Van Doorslaer L. Van Doorslaer L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Doorslaer L. Leave a respond for Van Doorslaer L. Van Doorslaer L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Doorslaer L op de google maps. Adres en contacten Van Doorslaer L
Location of Van Doorslaer L on the google maps. Address and contacts of Van Doorslaer L

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Doorslaer L Van Doorslaer L: EUROMUT MUTUALIT? | Residence St-Anne ASBL | AGNES LEGROS | ROBERT GOOSSENS | E FONTAINE

Other related companies as Van Doorslaer L: EUROMUT MUTUALIT? | Residence St-Anne ASBL | AGNES LEGROS | ROBERT GOOSSENS | E FONTAINE

Van Doorslaer L is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Doorslaer L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf Van Doorslaer L bevindt zich op het adres: Melkerijstraat 89; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Doorslaer L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Doorslaer L is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Doorslaer L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Doorslaer L, openstaande posities, locatie van Van Doorslaer L op de kaart.

Van Doorslaer L is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Doorslaer L, company assigned to the tax number BE04572204589. The company Van Doorslaer L is located at the address: Melkerijstraat 89; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Doorslaer L were not found.
The main activity of Van Doorslaer L is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Doorslaer L is not available. You also can look at reviews of Van Doorslaer L, open positions, location of Van Doorslaer L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Doorslaer L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Doorslaer L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Doorslaer L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Doorslaer L, employees, financial statistics.