AGNES LEGROS

Contactgegevens AGNES LEGROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGNES LEGROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGNES LEGROS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TOFFETTE 6; 6500; BEAUMONT, België

Telefoon (phone): 71588142 (+32-71588142) 71588142 (+32-71588142)

Fax (fax): +32 (14) 911-47-78 +32 (14) 911-47-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGNES LEGROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGNES LEGROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGNES LEGROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGNES LEGROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGNES LEGROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGNES LEGROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGNES LEGROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGNES LEGROS
Products information AGNES LEGROS

BTW identificatienummer (tax): BE03370025634
Ondernemingsnummer: 2822631835
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AGNES LEGROS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGNES LEGROS
(Get full report from official database of BE for AGNES LEGROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGNES LEGROS
Addition kinds of activities for AGNES LEGROS

0912. vinvis | Finfish
411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer

Werken bij AGNES LEGROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGNES LEGROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGNES LEGROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGNES LEGROS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

 • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

 • Silo Operator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • Verkoper Food (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

 • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • Studenten verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

 • thuishulp (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

  Type: Studentenjob

  thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

 • SUPERVISOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Vaste Job

  Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

 • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: STAS

  Type: Vaste Job

  Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

 • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van AGNES LEGROS in sociale netwerken
Look for responds of AGNES LEGROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGNES LEGROS. Laat een reactie achter voor AGNES LEGROS. AGNES LEGROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGNES LEGROS. Leave a respond for AGNES LEGROS. AGNES LEGROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGNES LEGROS op de google maps. Adres en contacten AGNES LEGROS
Location of AGNES LEGROS on the google maps. Address and contacts of AGNES LEGROS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGNES LEGROS AGNES LEGROS: Farbwerke Herkula St-Vith SA | STADSSCHOUWB.DE KRUISBOOG | YVETTE DOFFINY | GEERINCKX G & STESSENS J | FRANCOIS VERSTRAETE

Other related companies as AGNES LEGROS: Farbwerke Herkula St-Vith SA | STADSSCHOUWB.DE KRUISBOOG | YVETTE DOFFINY | GEERINCKX G & STESSENS J | FRANCOIS VERSTRAETE

AGNES LEGROS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGNES LEGROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03370025634. Het bedrijf AGNES LEGROS bevindt zich op het adres: RUE TOFFETTE 6; 6500; BEAUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in AGNES LEGROS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGNES LEGROS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGNES LEGROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGNES LEGROS, openstaande posities, locatie van AGNES LEGROS op de kaart.

AGNES LEGROS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGNES LEGROS, company assigned to the tax number BE03370025634. The company AGNES LEGROS is located at the address: RUE TOFFETTE 6; 6500; BEAUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in AGNES LEGROS were not found.
The main activity of AGNES LEGROS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGNES LEGROS is not available. You also can look at reviews of AGNES LEGROS, open positions, location of AGNES LEGROS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGNES LEGROS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGNES LEGROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGNES LEGROS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGNES LEGROS, employees, financial statistics.