Van Doorselaere Wendy

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Van Doorselaere Wendy
Private companiesMotion Pictures • Van Doorselaere Wendy

Contactgegevens Van Doorselaere Wendy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Doorselaere Wendy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Doorselaere Wendy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markt 18; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark), België

Telefoon (phone): 057 21 26 36; 0476 98 10 27 (+32-057 21 26 36; 0476 98 10 27) 057 21 26 36; 0476 98 10 27 (+32-057 21 26 36; 0476 98 10 27)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Doorselaere Wendy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Doorselaere Wendy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Doorselaere Wendy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Doorselaere Wendy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Doorselaere Wendy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Doorselaere Wendy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Doorselaere Wendy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Doorselaere Wendy
Products information Van Doorselaere Wendy

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Doorselaere Wendy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Doorselaere Wendy
(Get full report from official database of BE for Van Doorselaere Wendy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Doorselaere Wendy
Addition kinds of activities for Van Doorselaere Wendy

07220306. Tabak, machine oogstdiensten | Tobacco, machine harvesting services
28749900. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
73199902. Media kopen service | Media buying service

Werken bij Van Doorselaere Wendy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Doorselaere Wendy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Doorselaere Wendy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Doorselaere Wendy. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Passievolle Bakker (OPDORP)

  Regio: OPDORP

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

 • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

  Regio: BUDINGEN

  Bedrijf: PERFECT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

 • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Van Doorselaere Wendy in sociale netwerken
Look for responds of Van Doorselaere Wendy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Doorselaere Wendy. Laat een reactie achter voor Van Doorselaere Wendy. Van Doorselaere Wendy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Doorselaere Wendy. Leave a respond for Van Doorselaere Wendy. Van Doorselaere Wendy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Doorselaere Wendy op de google maps. Adres en contacten Van Doorselaere Wendy
Location of Van Doorselaere Wendy on the google maps. Address and contacts of Van Doorselaere Wendy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Doorselaere Wendy Van Doorselaere Wendy: COMITE 2000 | Micronet | D S Car Wash | BARBARA WILLEMS | RYCKAERT

Other related companies as Van Doorselaere Wendy: COMITE 2000 | Micronet | D S Car Wash | BARBARA WILLEMS | RYCKAERT

Van Doorselaere Wendy is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Doorselaere Wendy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf Van Doorselaere Wendy bevindt zich op het adres: Markt 18; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Doorselaere Wendy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Doorselaere Wendy is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Doorselaere Wendy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Doorselaere Wendy, openstaande posities, locatie van Van Doorselaere Wendy op de kaart.

Van Doorselaere Wendy is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Doorselaere Wendy, company assigned to the tax number BE07425079345. The company Van Doorselaere Wendy is located at the address: Markt 18; 8920; Langemark-Poelkapelle (Langemark). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Doorselaere Wendy were not found.
The main activity of Van Doorselaere Wendy is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Doorselaere Wendy is not available. You also can look at reviews of Van Doorselaere Wendy, open positions, location of Van Doorselaere Wendy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Doorselaere Wendy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Doorselaere Wendy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Doorselaere Wendy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Doorselaere Wendy, employees, financial statistics.