Van Doorselaer Else

Particuliere bedrijvenBosbouw • Van Doorselaer Else
Private companiesForestry • Van Doorselaer Else

Contactgegevens Van Doorselaer Else: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Doorselaer Else: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Doorselaer Else

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaltebruggestraat 305; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 74 46 (+32-09 221 74 46) 09 221 74 46 (+32-09 221 74 46)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Doorselaer Else: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Doorselaer Else"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Doorselaer Else"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Doorselaer Else, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Doorselaer Else. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Doorselaer Else, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Doorselaer Else. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Doorselaer Else
Products information Van Doorselaer Else

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van Doorselaer Else zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Doorselaer Else
(Get full report from official database of BE for Van Doorselaer Else)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Doorselaer Else
Addition kinds of activities for Van Doorselaer Else

17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
22310200. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij Van Doorselaer Else: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Doorselaer Else: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Doorselaer Else. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Doorselaer Else. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TTI Bose

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

 • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Van Doorselaer Else in sociale netwerken
Look for responds of Van Doorselaer Else in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Doorselaer Else. Laat een reactie achter voor Van Doorselaer Else. Van Doorselaer Else bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Doorselaer Else. Leave a respond for Van Doorselaer Else. Van Doorselaer Else on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Doorselaer Else op de google maps. Adres en contacten Van Doorselaer Else
Location of Van Doorselaer Else on the google maps. Address and contacts of Van Doorselaer Else

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Doorselaer Else Van Doorselaer Else: Bladt J | FA. PAULUS E. & ZN | ATELIER TERLINCK | HUIS MESTDAGH | Fenics consultants

Other related companies as Van Doorselaer Else: Bladt J | FA. PAULUS E. & ZN | ATELIER TERLINCK | HUIS MESTDAGH | Fenics consultants

Van Doorselaer Else is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Doorselaer Else, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf Van Doorselaer Else bevindt zich op het adres: Maaltebruggestraat 305; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Doorselaer Else zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Doorselaer Else is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Doorselaer Else is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Doorselaer Else, openstaande posities, locatie van Van Doorselaer Else op de kaart.

Van Doorselaer Else is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Doorselaer Else, company assigned to the tax number BE05469512939. The company Van Doorselaer Else is located at the address: Maaltebruggestraat 305; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Doorselaer Else were not found.
The main activity of Van Doorselaer Else is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Doorselaer Else is not available. You also can look at reviews of Van Doorselaer Else, open positions, location of Van Doorselaer Else on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Doorselaer Else, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Doorselaer Else, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Doorselaer Else, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Doorselaer Else, employees, financial statistics.