Van Dooren Martine

Contactgegevens Van Dooren Martine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dooren Martine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dooren Martine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteeldreef 139; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 354 49 39 (+32-03 354 49 39) 03 354 49 39 (+32-03 354 49 39)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dooren Martine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dooren Martine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dooren Martine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dooren Martine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dooren Martine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dooren Martine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dooren Martine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dooren Martine
Products information Van Dooren Martine

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Van Dooren Martine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dooren Martine
(Get full report from official database of BE for Van Dooren Martine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dooren Martine
Addition kinds of activities for Van Dooren Martine

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Van Dooren Martine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dooren Martine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dooren Martine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dooren Martine. Looking for open vacancies in other companies

 • Refund Accountant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

 • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

 • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

 • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

 • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

 • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

 • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: STASSART11

  Type: Flexijob

  Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Van Dooren Martine in sociale netwerken
Look for responds of Van Dooren Martine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dooren Martine. Laat een reactie achter voor Van Dooren Martine. Van Dooren Martine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dooren Martine. Leave a respond for Van Dooren Martine. Van Dooren Martine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dooren Martine op de google maps. Adres en contacten Van Dooren Martine
Location of Van Dooren Martine on the google maps. Address and contacts of Van Dooren Martine

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dooren Martine Van Dooren Martine: E M G-TILCO NV | Arduma BVBA | T.G. BAT | C. VANCOILLIE | PHARMACIE VAN ACHTE

Other related companies as Van Dooren Martine: E M G-TILCO NV | Arduma BVBA | T.G. BAT | C. VANCOILLIE | PHARMACIE VAN ACHTE

Van Dooren Martine is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dooren Martine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf Van Dooren Martine bevindt zich op het adres: Kasteeldreef 139; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dooren Martine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dooren Martine is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dooren Martine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dooren Martine, openstaande posities, locatie van Van Dooren Martine op de kaart.

Van Dooren Martine is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dooren Martine, company assigned to the tax number BE09837402343. The company Van Dooren Martine is located at the address: Kasteeldreef 139; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dooren Martine were not found.
The main activity of Van Dooren Martine is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dooren Martine is not available. You also can look at reviews of Van Dooren Martine, open positions, location of Van Dooren Martine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dooren Martine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dooren Martine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dooren Martine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dooren Martine, employees, financial statistics.