Van Dijck Nathalie

Contactgegevens Van Dijck Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dijck Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dijck Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 62; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 653 41 89 (+32-02 653 41 89) 02 653 41 89 (+32-02 653 41 89)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dijck Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dijck Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dijck Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dijck Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dijck Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dijck Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dijck Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dijck Nathalie
Products information Van Dijck Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Dijck Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dijck Nathalie
(Get full report from official database of BE for Van Dijck Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dijck Nathalie
Addition kinds of activities for Van Dijck Nathalie

912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
39990301. Curlingveren | Curling feathers
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij Van Dijck Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dijck Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dijck Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dijck Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

 • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: ONE TWO ASSIST

  Type: Vaste Job

  Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

 • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

 • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • DERMATOLOOG (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

 • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

 • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

 • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Flexijob

  De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Van Dijck Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of Van Dijck Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dijck Nathalie. Laat een reactie achter voor Van Dijck Nathalie. Van Dijck Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dijck Nathalie. Leave a respond for Van Dijck Nathalie. Van Dijck Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dijck Nathalie op de google maps. Adres en contacten Van Dijck Nathalie
Location of Van Dijck Nathalie on the google maps. Address and contacts of Van Dijck Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dijck Nathalie Van Dijck Nathalie: BROOTHAERS ETIENNE | WERKHUIZEN ROELANTS | Kerstenne P | Prinsenhof | BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Other related companies as Van Dijck Nathalie: BROOTHAERS ETIENNE | WERKHUIZEN ROELANTS | Kerstenne P | Prinsenhof | BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Van Dijck Nathalie is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dijck Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf Van Dijck Nathalie bevindt zich op het adres: Rue Albert I 62; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dijck Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dijck Nathalie is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dijck Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dijck Nathalie, openstaande posities, locatie van Van Dijck Nathalie op de kaart.

Van Dijck Nathalie is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dijck Nathalie, company assigned to the tax number BE08019439697. The company Van Dijck Nathalie is located at the address: Rue Albert I 62; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dijck Nathalie were not found.
The main activity of Van Dijck Nathalie is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dijck Nathalie is not available. You also can look at reviews of Van Dijck Nathalie, open positions, location of Van Dijck Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dijck Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dijck Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dijck Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dijck Nathalie, employees, financial statistics.