BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Contactgegevens BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de l'Humanit茅 116 Box 2; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 97 07 (+32-02 523 97 07) 02 523 97 07 (+32-02 523 97 07)

Fax (fax): +32 (53) 612-82-45 +32 (53) 612-82-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE
Products information BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

BTW identificatienummer (tax): BE07546752929
Ondernemingsnummer: 2586151123
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Franchising

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE
Addition kinds of activities for BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
38120403. sextanten | Sextants
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair

Werken bij BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • CNC - bediener (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Laat een reactie achter voor BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. Leave a respond for BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE. BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE
Location of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: Belfort Hotels VZW | MARCEL VELDEMAN | LAURENT LABAKI | WILLEM VAN LERBERGHE | ANDRE BALHAN

Other related companies as BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE: Belfort Hotels VZW | MARCEL VELDEMAN | LAURENT LABAKI | WILLEM VAN LERBERGHE | ANDRE BALHAN

BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07546752929. Het bedrijf BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE bevindt zich op het adres: Boulevard de l'Humanit茅 116 Box 2; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 394,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Franchising. Producten gemaakt in BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, openstaande posities, locatie van BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE op de kaart.

BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, company assigned to the tax number BE07546752929. The company BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is located at the address: Boulevard de l'Humanit茅 116 Box 2; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 394,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Franchising. Products created in BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE were not found.
The main activity of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, open positions, location of BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE FRANCHISE FEDERATIE, employees, financial statistics.