Van Dijck Denise

Contactgegevens Van Dijck Denise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dijck Denise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dijck Denise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rivierstraat 90; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 72 05 (+32-014 42 72 05) 014 42 72 05 (+32-014 42 72 05)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dijck Denise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dijck Denise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dijck Denise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dijck Denise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dijck Denise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dijck Denise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dijck Denise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dijck Denise
Products information Van Dijck Denise

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Dijck Denise zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dijck Denise
(Get full report from official database of BE for Van Dijck Denise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dijck Denise
Addition kinds of activities for Van Dijck Denise

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
96319908. Sanitair district: niet-opererende, overheid | Sanitary district: nonoperating, government

Werken bij Van Dijck Denise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dijck Denise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dijck Denise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dijck Denise. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

 • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

 • Technisch administratief bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

 • Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

 • Residentieel Elektricien (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

 • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

 • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Medische pedicure (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Diëtist Tina Simons

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van Van Dijck Denise in sociale netwerken
Look for responds of Van Dijck Denise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dijck Denise. Laat een reactie achter voor Van Dijck Denise. Van Dijck Denise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dijck Denise. Leave a respond for Van Dijck Denise. Van Dijck Denise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dijck Denise op de google maps. Adres en contacten Van Dijck Denise
Location of Van Dijck Denise on the google maps. Address and contacts of Van Dijck Denise

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dijck Denise Van Dijck Denise: Daveke | HET SNACKSKE | BMS | Atelier 110 | ALAIN MASSANT

Other related companies as Van Dijck Denise: Daveke | HET SNACKSKE | BMS | Atelier 110 | ALAIN MASSANT

Van Dijck Denise is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dijck Denise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf Van Dijck Denise bevindt zich op het adres: Rivierstraat 90; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dijck Denise zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dijck Denise is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dijck Denise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dijck Denise, openstaande posities, locatie van Van Dijck Denise op de kaart.

Van Dijck Denise is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dijck Denise, company assigned to the tax number BE05571411132. The company Van Dijck Denise is located at the address: Rivierstraat 90; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dijck Denise were not found.
The main activity of Van Dijck Denise is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dijck Denise is not available. You also can look at reviews of Van Dijck Denise, open positions, location of Van Dijck Denise on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dijck Denise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dijck Denise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dijck Denise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dijck Denise, employees, financial statistics.