Van Deyck Nancy

Contactgegevens Van Deyck Nancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Deyck Nancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Deyck Nancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue E Tiyou 47; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Li猫ge), België

Telefoon (phone): 04 234 02 78; 0495 54 58 36 (+32-04 234 02 78; 0495 54 58 36) 04 234 02 78; 0495 54 58 36 (+32-04 234 02 78; 0495 54 58 36)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Deyck Nancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Deyck Nancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Deyck Nancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Deyck Nancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Deyck Nancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Deyck Nancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Deyck Nancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Deyck Nancy
Products information Van Deyck Nancy

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Deyck Nancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Deyck Nancy
(Get full report from official database of BE for Van Deyck Nancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Deyck Nancy
Addition kinds of activities for Van Deyck Nancy

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
63110102. Broederlijke levensverzekeringsorganisaties | Fraternal life insurance organizations
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij Van Deyck Nancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Deyck Nancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Deyck Nancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Deyck Nancy. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Flyer

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

 • Keuken Verkoper (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NDC

  Type: Vaste Job

  Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

 • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

 • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van Van Deyck Nancy in sociale netwerken
Look for responds of Van Deyck Nancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Deyck Nancy. Laat een reactie achter voor Van Deyck Nancy. Van Deyck Nancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Deyck Nancy. Leave a respond for Van Deyck Nancy. Van Deyck Nancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Deyck Nancy op de google maps. Adres en contacten Van Deyck Nancy
Location of Van Deyck Nancy on the google maps. Address and contacts of Van Deyck Nancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Deyck Nancy Van Deyck Nancy: The System | VLOER-&TEGELBEDRIJF DERWA | INSTITUUT BEL & BO | Fanna Cathy | VANGANSEWINKEL-LIJNEN&ZN

Other related companies as Van Deyck Nancy: The System | VLOER-&TEGELBEDRIJF DERWA | INSTITUUT BEL & BO | Fanna Cathy | VANGANSEWINKEL-LIJNEN&ZN

Van Deyck Nancy is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Deyck Nancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf Van Deyck Nancy bevindt zich op het adres: Rue E Tiyou 47; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Li猫ge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Deyck Nancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Deyck Nancy is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Deyck Nancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Deyck Nancy, openstaande posities, locatie van Van Deyck Nancy op de kaart.

Van Deyck Nancy is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Deyck Nancy, company assigned to the tax number BE06741729736. The company Van Deyck Nancy is located at the address: Rue E Tiyou 47; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Li猫ge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Deyck Nancy were not found.
The main activity of Van Deyck Nancy is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Deyck Nancy is not available. You also can look at reviews of Van Deyck Nancy, open positions, location of Van Deyck Nancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Deyck Nancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Deyck Nancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Deyck Nancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Deyck Nancy, employees, financial statistics.