Van Dessel J

Contactgegevens Van Dessel J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dessel J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dessel J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Smitslei 20; 2150; Borsbeek, België

Telefoon (phone): 03 321 07 11 (+32-03 321 07 11) 03 321 07 11 (+32-03 321 07 11)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dessel J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dessel J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dessel J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dessel J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dessel J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dessel J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dessel J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dessel J
Products information Van Dessel J

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Dessel J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dessel J
(Get full report from official database of BE for Van Dessel J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dessel J
Addition kinds of activities for Van Dessel J

22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
86990203. Poëzie associatie | Poetry association

Werken bij Van Dessel J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dessel J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dessel J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dessel J. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

 • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

 • Student Productie (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Studentenjob

  Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

  Regio: SPIERE

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

 • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: INNOV AD

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Vaste Job

  Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

 • HR coördinator (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Van Dessel J in sociale netwerken
Look for responds of Van Dessel J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dessel J. Laat een reactie achter voor Van Dessel J. Van Dessel J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dessel J. Leave a respond for Van Dessel J. Van Dessel J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dessel J op de google maps. Adres en contacten Van Dessel J
Location of Van Dessel J on the google maps. Address and contacts of Van Dessel J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dessel J Van Dessel J: VERMEULEN | Daeseleire I | COIFFURE HILDA | LOUIS GRESSE | WILLIAM PISCHEDDA

Other related companies as Van Dessel J: VERMEULEN | Daeseleire I | COIFFURE HILDA | LOUIS GRESSE | WILLIAM PISCHEDDA

Van Dessel J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dessel J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf Van Dessel J bevindt zich op het adres: Corneel Smitslei 20; 2150; Borsbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Dessel J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dessel J is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dessel J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dessel J, openstaande posities, locatie van Van Dessel J op de kaart.

Van Dessel J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dessel J, company assigned to the tax number BE04232727050. The company Van Dessel J is located at the address: Corneel Smitslei 20; 2150; Borsbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Dessel J were not found.
The main activity of Van Dessel J is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dessel J is not available. You also can look at reviews of Van Dessel J, open positions, location of Van Dessel J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dessel J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dessel J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dessel J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dessel J, employees, financial statistics.