Van der Veken Pol

Contactgegevens Van der Veken Pol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Veken Pol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Veken Pol

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Durbuy 9; 6990; Hotton, België

Telefoon (phone): 0475 49 13 93; 084 46 73 49 (+32-0475 49 13 93; 084 46 73 49) 0475 49 13 93; 084 46 73 49 (+32-0475 49 13 93; 084 46 73 49)

Fax (fax): +32 (59) 170-66-68 +32 (59) 170-66-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Veken Pol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Veken Pol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Veken Pol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Veken Pol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Veken Pol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Veken Pol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Veken Pol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Veken Pol
Products information Van der Veken Pol

BTW identificatienummer (tax): BE02369171142
Ondernemingsnummer: 8330078125
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van der Veken Pol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Veken Pol
(Get full report from official database of BE for Van der Veken Pol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Veken Pol
Addition kinds of activities for Van der Veken Pol

26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec

Werken bij Van der Veken Pol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Veken Pol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Veken Pol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Veken Pol. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

 • Verkoper ketels en sanitair (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Neerpelt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde verkoper ketels en sanitair.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO SANORICE

  Type: Studentenjob

  Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

 • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JBC

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

 • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

 • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Van der Veken Pol in sociale netwerken
Look for responds of Van der Veken Pol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Veken Pol. Laat een reactie achter voor Van der Veken Pol. Van der Veken Pol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Veken Pol. Leave a respond for Van der Veken Pol. Van der Veken Pol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Veken Pol op de google maps. Adres en contacten Van der Veken Pol
Location of Van der Veken Pol on the google maps. Address and contacts of Van der Veken Pol

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Veken Pol Van der Veken Pol: JOHN LORIDON INTERN. | LA QUINCAILLERIE | VAN RAEFELGEM | Savarino | MAUCQ R.

Other related companies as Van der Veken Pol: JOHN LORIDON INTERN. | LA QUINCAILLERIE | VAN RAEFELGEM | Savarino | MAUCQ R.

Van der Veken Pol is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Veken Pol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02369171142. Het bedrijf Van der Veken Pol bevindt zich op het adres: Rue de Durbuy 9; 6990; Hotton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Veken Pol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Veken Pol is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Veken Pol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Veken Pol, openstaande posities, locatie van Van der Veken Pol op de kaart.

Van der Veken Pol is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Veken Pol, company assigned to the tax number BE02369171142. The company Van der Veken Pol is located at the address: Rue de Durbuy 9; 6990; Hotton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Veken Pol were not found.
The main activity of Van der Veken Pol is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Veken Pol is not available. You also can look at reviews of Van der Veken Pol, open positions, location of Van der Veken Pol on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Veken Pol, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Veken Pol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Veken Pol, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Veken Pol, employees, financial statistics.