Van Der Stock Dirk

Contactgegevens Van Der Stock Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Stock Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Stock Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elenestraat 173; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen), België

Telefoon (phone): 09 360 60 60 (+32-09 360 60 60) 09 360 60 60 (+32-09 360 60 60)

Fax (fax): +32 (15) 945-62-20 +32 (15) 945-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Stock Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Stock Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Stock Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Stock Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Stock Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Stock Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Stock Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Stock Dirk
Products information Van Der Stock Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE04895202636
Ondernemingsnummer: 3513946533
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Van Der Stock Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Stock Dirk
(Get full report from official database of BE for Van Der Stock Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Stock Dirk
Addition kinds of activities for Van Der Stock Dirk

289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
395299. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
28340602. smeersels | Liniments
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
39520104. India inkt | India ink
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape

Werken bij Van Der Stock Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Stock Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Stock Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Stock Dirk. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

 • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

  Regio: EMBLEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

 • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Van Der Stock Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Stock Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Stock Dirk. Laat een reactie achter voor Van Der Stock Dirk. Van Der Stock Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Stock Dirk. Leave a respond for Van Der Stock Dirk. Van Der Stock Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Stock Dirk op de google maps. Adres en contacten Van Der Stock Dirk
Location of Van Der Stock Dirk on the google maps. Address and contacts of Van Der Stock Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Stock Dirk Van Der Stock Dirk: BUREAU FUTURE LINE | PIZZERIA NERONE | Vos S | PIERRE CLAEYS | Rosywovi

Other related companies as Van Der Stock Dirk: BUREAU FUTURE LINE | PIZZERIA NERONE | Vos S | PIERRE CLAEYS | Rosywovi

Van Der Stock Dirk is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Stock Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895202636. Het bedrijf Van Der Stock Dirk bevindt zich op het adres: Elenestraat 173; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Stock Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Stock Dirk is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Stock Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Stock Dirk, openstaande posities, locatie van Van Der Stock Dirk op de kaart.

Van Der Stock Dirk is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Stock Dirk, company assigned to the tax number BE04895202636. The company Van Der Stock Dirk is located at the address: Elenestraat 173; 9620; Zottegem (Elene - Oombergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Stock Dirk were not found.
The main activity of Van Der Stock Dirk is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Stock Dirk is not available. You also can look at reviews of Van Der Stock Dirk, open positions, location of Van Der Stock Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Stock Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Stock Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Stock Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Stock Dirk, employees, financial statistics.