Rosywovi

Contactgegevens Rosywovi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosywovi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosywovi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rosenhof 1, Antwerpen,, België

Telefoon (phone): 3236456515 3236456515

Fax (fax): +32 (53) 456-28-11 +32 (53) 456-28-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosywovi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosywovi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosywovi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosywovi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosywovi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosywovi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosywovi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosywovi
Products information Rosywovi

BTW identificatienummer (tax): BE07389373779
Ondernemingsnummer: 4761169433
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Rosywovi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosywovi
(Get full report from official database of BE for Rosywovi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosywovi
Addition kinds of activities for Rosywovi

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
36210206. resolvers | Resolvers
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
56519901. Jeans winkels | Jeans stores

Werken bij Rosywovi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosywovi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosywovi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosywovi. Looking for open vacancies in other companies

 • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • Chauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

 • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

 • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: YILDIRIM HORECA

  Type: Vaste Job

  Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

 • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

 • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

 • Monteur Prefab (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ALTEZ

  Type: Vaste Job

  monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Rosywovi in sociale netwerken
Look for responds of Rosywovi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosywovi. Laat een reactie achter voor Rosywovi. Rosywovi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosywovi. Leave a respond for Rosywovi. Rosywovi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosywovi op de google maps. Adres en contacten Rosywovi
Location of Rosywovi on the google maps. Address and contacts of Rosywovi

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosywovi Rosywovi: MARC DE RUYSSCHER | Heeren P | RETOUCH'TOUT | YOSHI'S GAMES | Derudder D

Other related companies as Rosywovi: MARC DE RUYSSCHER | Heeren P | RETOUCH'TOUT | YOSHI'S GAMES | Derudder D

Rosywovi is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosywovi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07389373779. Het bedrijf Rosywovi bevindt zich op het adres: Rosenhof 1, Antwerpen,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rosywovi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosywovi is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosywovi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosywovi, openstaande posities, locatie van Rosywovi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rosywovi is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rosywovi, company assigned to the tax number BE07389373779. The company Rosywovi is located at the address: Rosenhof 1, Antwerpen,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rosywovi were not found.
The main activity of Rosywovi is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosywovi is not available. You also can look at reviews of Rosywovi, open positions, location of Rosywovi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosywovi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosywovi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosywovi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosywovi, employees, financial statistics.