van der Spank Judith-Heyerick Eveline

Contactgegevens van der Spank Judith-Heyerick Eveline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data van der Spank Judith-Heyerick Eveline: address, phone, fax, email, website, opening hours

van der Spank Judith-Heyerick Eveline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegangstraat 68; 9080; Lochristi, België

Telefoon (phone): 09 356 91 69 (+32-09 356 91 69) 09 356 91 69 (+32-09 356 91 69)

Fax (fax): +32 (19) 624-42-87 +32 (19) 624-42-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) van der Spank Judith-Heyerick Eveline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "van der Spank Judith-Heyerick Eveline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "van der Spank Judith-Heyerick Eveline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van van der Spank Judith-Heyerick Eveline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of van der Spank Judith-Heyerick Eveline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti van der Spank Judith-Heyerick Eveline
Products information van der Spank Judith-Heyerick Eveline

BTW identificatienummer (tax): BE08912628173
Ondernemingsnummer: 6594238281
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in van der Spank Judith-Heyerick Eveline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor van der Spank Judith-Heyerick Eveline
(Get full report from official database of BE for van der Spank Judith-Heyerick Eveline)

Aanvulling soorten activiteiten voor van der Spank Judith-Heyerick Eveline
Addition kinds of activities for van der Spank Judith-Heyerick Eveline

323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
17619900. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order

Werken bij van der Spank Judith-Heyerick Eveline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in van der Spank Judith-Heyerick Eveline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

 • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

 • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

 • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

 • onderhoudstechnici (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CKG DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van van der Spank Judith-Heyerick Eveline in sociale netwerken
Look for responds of van der Spank Judith-Heyerick Eveline in social networks

Lees alle opmerkingen voor van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Laat een reactie achter voor van der Spank Judith-Heyerick Eveline. van der Spank Judith-Heyerick Eveline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for van der Spank Judith-Heyerick Eveline. Leave a respond for van der Spank Judith-Heyerick Eveline. van der Spank Judith-Heyerick Eveline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie van der Spank Judith-Heyerick Eveline op de google maps. Adres en contacten van der Spank Judith-Heyerick Eveline
Location of van der Spank Judith-Heyerick Eveline on the google maps. Address and contacts of van der Spank Judith-Heyerick Eveline

Andere gerelateerde bedrijven als come van der Spank Judith-Heyerick Eveline van der Spank Judith-Heyerick Eveline: JOHNY DUMOLIN | PIERRE MEURISSE | Zabulus BVBA | ROBERT RENARD | De Backer D

Other related companies as van der Spank Judith-Heyerick Eveline: JOHNY DUMOLIN | PIERRE MEURISSE | Zabulus BVBA | ROBERT RENARD | De Backer D

van der Spank Judith-Heyerick Eveline is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is van der Spank Judith-Heyerick Eveline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08912628173. Het bedrijf van der Spank Judith-Heyerick Eveline bevindt zich op het adres: Ommegangstraat 68; 9080; Lochristi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in van der Spank Judith-Heyerick Eveline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van van der Spank Judith-Heyerick Eveline is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van van der Spank Judith-Heyerick Eveline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van van der Spank Judith-Heyerick Eveline, openstaande posities, locatie van van der Spank Judith-Heyerick Eveline op de kaart.

van der Spank Judith-Heyerick Eveline is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is van der Spank Judith-Heyerick Eveline, company assigned to the tax number BE08912628173. The company van der Spank Judith-Heyerick Eveline is located at the address: Ommegangstraat 68; 9080; Lochristi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in van der Spank Judith-Heyerick Eveline were not found.
The main activity of van der Spank Judith-Heyerick Eveline is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of van der Spank Judith-Heyerick Eveline is not available. You also can look at reviews of van der Spank Judith-Heyerick Eveline, open positions, location of van der Spank Judith-Heyerick Eveline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over van der Spank Judith-Heyerick Eveline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf van der Spank Judith-Heyerick Eveline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about van der Spank Judith-Heyerick Eveline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company van der Spank Judith-Heyerick Eveline, employees, financial statistics.