Van der Meulen Joos

Contactgegevens Van der Meulen Joos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Meulen Joos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Meulen Joos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 752; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 49 97 (+32-053 66 49 97) 053 66 49 97 (+32-053 66 49 97)

Fax (fax): +32 (61) 558-88-70 +32 (61) 558-88-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Meulen Joos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Meulen Joos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Meulen Joos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Meulen Joos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Meulen Joos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Meulen Joos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Meulen Joos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Meulen Joos
Products information Van der Meulen Joos

BTW identificatienummer (tax): BE01855010986
Ondernemingsnummer: 2524902343
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van der Meulen Joos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Meulen Joos
(Get full report from official database of BE for Van der Meulen Joos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Meulen Joos
Addition kinds of activities for Van der Meulen Joos

6799. Beleggers, nv | Investors, nec
808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij Van der Meulen Joos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Meulen Joos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Meulen Joos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Meulen Joos. Looking for open vacancies in other companies

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

 • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoper Non Food (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

 • Jobstudent (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Brunel - Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Van der Meulen Joos in sociale netwerken
Look for responds of Van der Meulen Joos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Meulen Joos. Laat een reactie achter voor Van der Meulen Joos. Van der Meulen Joos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Meulen Joos. Leave a respond for Van der Meulen Joos. Van der Meulen Joos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Meulen Joos op de google maps. Adres en contacten Van der Meulen Joos
Location of Van der Meulen Joos on the google maps. Address and contacts of Van der Meulen Joos

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Meulen Joos Van der Meulen Joos: ARTEMIS SA | INSTITUUT PASCALINO | Marleen | HUIS NICK & CO | 't Sloeberke

Other related companies as Van der Meulen Joos: ARTEMIS SA | INSTITUUT PASCALINO | Marleen | HUIS NICK & CO | 't Sloeberke

Van der Meulen Joos is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Meulen Joos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01855010986. Het bedrijf Van der Meulen Joos bevindt zich op het adres: Steenweg 752; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Meulen Joos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Meulen Joos is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Meulen Joos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Meulen Joos, openstaande posities, locatie van Van der Meulen Joos op de kaart.

Van der Meulen Joos is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Meulen Joos, company assigned to the tax number BE01855010986. The company Van der Meulen Joos is located at the address: Steenweg 752; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Meulen Joos were not found.
The main activity of Van der Meulen Joos is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Meulen Joos is not available. You also can look at reviews of Van der Meulen Joos, open positions, location of Van der Meulen Joos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Meulen Joos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Meulen Joos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Meulen Joos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Meulen Joos, employees, financial statistics.