Van der Linden Dard

Contactgegevens Van der Linden Dard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Linden Dard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Linden Dard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kardinaal Cardijnlaan 39; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 52 22 (+32-014 61 52 22) 014 61 52 22 (+32-014 61 52 22)

Fax (fax): +32 (63) 171-37-35 +32 (63) 171-37-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Linden Dard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Linden Dard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Linden Dard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Linden Dard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Linden Dard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Linden Dard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Linden Dard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Linden Dard
Products information Van der Linden Dard

BTW identificatienummer (tax): BE03831726074
Ondernemingsnummer: 6352813720
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van der Linden Dard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Linden Dard
(Get full report from official database of BE for Van der Linden Dard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Linden Dard
Addition kinds of activities for Van der Linden Dard

399101. bezems | Brooms
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
35419901. Centreren machines | Centering machines
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
39969900. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij Van der Linden Dard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Linden Dard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Linden Dard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Linden Dard. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

 • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

 • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

 • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

 • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

 • Reservation en Office Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

 • Allround ICT’er (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VERDATA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

 • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Van der Linden Dard in sociale netwerken
Look for responds of Van der Linden Dard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Linden Dard. Laat een reactie achter voor Van der Linden Dard. Van der Linden Dard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Linden Dard. Leave a respond for Van der Linden Dard. Van der Linden Dard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Linden Dard op de google maps. Adres en contacten Van der Linden Dard
Location of Van der Linden Dard on the google maps. Address and contacts of Van der Linden Dard

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Linden Dard Van der Linden Dard: Penet A | 'T STEEN | BUREAU JACQUES ALLAERT | P. VEYS | DOMAINE DES GRANDS CARMES

Other related companies as Van der Linden Dard: Penet A | 'T STEEN | BUREAU JACQUES ALLAERT | P. VEYS | DOMAINE DES GRANDS CARMES

Van der Linden Dard is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Linden Dard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03831726074. Het bedrijf Van der Linden Dard bevindt zich op het adres: Kardinaal Cardijnlaan 39; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Linden Dard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Linden Dard is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Linden Dard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Linden Dard, openstaande posities, locatie van Van der Linden Dard op de kaart.

Van der Linden Dard is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Linden Dard, company assigned to the tax number BE03831726074. The company Van der Linden Dard is located at the address: Kardinaal Cardijnlaan 39; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Linden Dard were not found.
The main activity of Van der Linden Dard is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Linden Dard is not available. You also can look at reviews of Van der Linden Dard, open positions, location of Van der Linden Dard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Linden Dard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Linden Dard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Linden Dard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Linden Dard, employees, financial statistics.