Van der Linden A

Contactgegevens Van der Linden A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Linden A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Linden A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerstraat 48; 2970; Schilde ('s Gravenwezel), België

Telefoon (phone): 03 658 55 74 (+32-03 658 55 74) 03 658 55 74 (+32-03 658 55 74)

Fax (fax): +32 (11) 234-24-42 +32 (11) 234-24-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Linden A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Linden A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Linden A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Linden A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Linden A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Linden A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Linden A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Linden A
Products information Van der Linden A

BTW identificatienummer (tax): BE03299987792
Ondernemingsnummer: 3272247314
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van der Linden A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Linden A
(Get full report from official database of BE for Van der Linden A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Linden A
Addition kinds of activities for Van der Linden A

3552. Textielmachines | Textile machinery
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
57350203. archief | Records
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
79299904. entertainers | Entertainers

Werken bij Van der Linden A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Linden A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Linden A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Linden A. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

 • Montagemedewerker (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

 • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

 • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

 • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

 • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

Zoek naar antwoorden van Van der Linden A in sociale netwerken
Look for responds of Van der Linden A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Linden A. Laat een reactie achter voor Van der Linden A. Van der Linden A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Linden A. Leave a respond for Van der Linden A. Van der Linden A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Linden A op de google maps. Adres en contacten Van der Linden A
Location of Van der Linden A on the google maps. Address and contacts of Van der Linden A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Linden A Van der Linden A: LIBERALE MUTUALITEIT | VEERLE VANHOVE | Theunis Marc | Krislyne Lingerie BVBA | MOUVET & FILS

Other related companies as Van der Linden A: LIBERALE MUTUALITEIT | VEERLE VANHOVE | Theunis Marc | Krislyne Lingerie BVBA | MOUVET & FILS

Van der Linden A is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Linden A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299987792. Het bedrijf Van der Linden A bevindt zich op het adres: Moerstraat 48; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Linden A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Linden A is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Linden A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Linden A, openstaande posities, locatie van Van der Linden A op de kaart.

Van der Linden A is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Linden A, company assigned to the tax number BE03299987792. The company Van der Linden A is located at the address: Moerstraat 48; 2970; Schilde ('s Gravenwezel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Linden A were not found.
The main activity of Van der Linden A is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Linden A is not available. You also can look at reviews of Van der Linden A, open positions, location of Van der Linden A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Linden A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Linden A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Linden A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Linden A, employees, financial statistics.