Van der Keilen I

Contactgegevens Van der Keilen I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Keilen I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Keilen I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Opale 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 05 52 (+32-02 734 05 52) 02 734 05 52 (+32-02 734 05 52)

Fax (fax): +32 (53) 156-96-39 +32 (53) 156-96-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Keilen I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Keilen I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Keilen I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Keilen I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Keilen I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Keilen I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Keilen I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Keilen I
Products information Van der Keilen I

BTW identificatienummer (tax): BE04481567382
Ondernemingsnummer: 7439910888
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Van der Keilen I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Keilen I
(Get full report from official database of BE for Van der Keilen I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Keilen I
Addition kinds of activities for Van der Keilen I

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric

Werken bij Van der Keilen I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Keilen I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Keilen I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Keilen I. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • WERFLEIDER (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

 • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

 • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

 • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

  Regio: NEEROETEREN

  Bedrijf: KAREN LIPKENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Van der Keilen I in sociale netwerken
Look for responds of Van der Keilen I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Keilen I. Laat een reactie achter voor Van der Keilen I. Van der Keilen I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Keilen I. Leave a respond for Van der Keilen I. Van der Keilen I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Keilen I op de google maps. Adres en contacten Van der Keilen I
Location of Van der Keilen I on the google maps. Address and contacts of Van der Keilen I

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Keilen I Van der Keilen I: V. KRINS | PIERRE BERTRAND | Athos NV | COTTIN MONTAGE | PHILIPPE LALOT

Other related companies as Van der Keilen I: V. KRINS | PIERRE BERTRAND | Athos NV | COTTIN MONTAGE | PHILIPPE LALOT

Van der Keilen I is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Keilen I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04481567382. Het bedrijf Van der Keilen I bevindt zich op het adres: Avenue de l'Opale 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Keilen I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Keilen I is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Keilen I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Keilen I, openstaande posities, locatie van Van der Keilen I op de kaart.

Van der Keilen I is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Keilen I, company assigned to the tax number BE04481567382. The company Van der Keilen I is located at the address: Avenue de l'Opale 140; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Keilen I were not found.
The main activity of Van der Keilen I is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Keilen I is not available. You also can look at reviews of Van der Keilen I, open positions, location of Van der Keilen I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Keilen I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Keilen I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Keilen I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Keilen I, employees, financial statistics.