COTTIN MONTAGE

Contactgegevens COTTIN MONTAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COTTIN MONTAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COTTIN MONTAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES RAMIERS 6-3; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222673 (+32-82222673) 82222673 (+32-82222673)

Fax (fax): +32 (9) 987-23-52 +32 (9) 987-23-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COTTIN MONTAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COTTIN MONTAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COTTIN MONTAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COTTIN MONTAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COTTIN MONTAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COTTIN MONTAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COTTIN MONTAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COTTIN MONTAGE
Products information COTTIN MONTAGE

BTW identificatienummer (tax): BE03246429443
Ondernemingsnummer: 6792541503
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in COTTIN MONTAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metalen constructies Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COTTIN MONTAGE
(Get full report from official database of BE for COTTIN MONTAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COTTIN MONTAGE
Addition kinds of activities for COTTIN MONTAGE

22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
51990210. Feestartikelen, ballonnen, hoeden, enz. | Party favors, balloons, hats, etc.
57190402. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij COTTIN MONTAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COTTIN MONTAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COTTIN MONTAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COTTIN MONTAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van COTTIN MONTAGE in sociale netwerken
Look for responds of COTTIN MONTAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COTTIN MONTAGE. Laat een reactie achter voor COTTIN MONTAGE. COTTIN MONTAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COTTIN MONTAGE. Leave a respond for COTTIN MONTAGE. COTTIN MONTAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COTTIN MONTAGE op de google maps. Adres en contacten COTTIN MONTAGE
Location of COTTIN MONTAGE on the google maps. Address and contacts of COTTIN MONTAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come COTTIN MONTAGE COTTIN MONTAGE: TRABAT SPRL | ERIC BAELE-LEPAGE | PARIJS OPTICIEN | LE COURRIER DE L'ESCAUT | ABRACO

Other related companies as COTTIN MONTAGE: TRABAT SPRL | ERIC BAELE-LEPAGE | PARIJS OPTICIEN | LE COURRIER DE L'ESCAUT | ABRACO

COTTIN MONTAGE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COTTIN MONTAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03246429443. Het bedrijf COTTIN MONTAGE bevindt zich op het adres: RUE DES RAMIERS 6-3; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metalen constructies Fab. Producten gemaakt in COTTIN MONTAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COTTIN MONTAGE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COTTIN MONTAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COTTIN MONTAGE, openstaande posities, locatie van COTTIN MONTAGE op de kaart.

COTTIN MONTAGE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COTTIN MONTAGE, company assigned to the tax number BE03246429443. The company COTTIN MONTAGE is located at the address: RUE DES RAMIERS 6-3; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metalen constructies Fab. Products created in COTTIN MONTAGE were not found.
The main activity of COTTIN MONTAGE is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COTTIN MONTAGE is not available. You also can look at reviews of COTTIN MONTAGE, open positions, location of COTTIN MONTAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COTTIN MONTAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COTTIN MONTAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COTTIN MONTAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COTTIN MONTAGE, employees, financial statistics.