Van Der Haegen R

Contactgegevens Van Der Haegen R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Haegen R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Haegen R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortenbosstraat 53; 9230; Wetteren (Massemen), België

Telefoon (phone): 09 369 01 20 (+32-09 369 01 20) 09 369 01 20 (+32-09 369 01 20)

Fax (fax): +32 (84) 441-47-30 +32 (84) 441-47-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Haegen R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Haegen R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Haegen R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Haegen R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Haegen R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Haegen R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Haegen R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Haegen R
Products information Van Der Haegen R

BTW identificatienummer (tax): BE04232452392
Ondernemingsnummer: 7521484375
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Der Haegen R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Haegen R
(Get full report from official database of BE for Van Der Haegen R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Haegen R
Addition kinds of activities for Van Der Haegen R

631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
20489906. Feed premixes | Feed premixes
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
37210201. luchtschepen | Airships
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij Van Der Haegen R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Haegen R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Haegen R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Haegen R. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

 • Kok (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

 • Projectleider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

  Type: Vaste Job

  -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

 • Procesoperator (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

 • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: TRES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

 • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: GYBELS

  Type: Flexijob

  Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Van Der Haegen R in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Haegen R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Haegen R. Laat een reactie achter voor Van Der Haegen R. Van Der Haegen R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Haegen R. Leave a respond for Van Der Haegen R. Van Der Haegen R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Haegen R op de google maps. Adres en contacten Van Der Haegen R
Location of Van Der Haegen R on the google maps. Address and contacts of Van Der Haegen R

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Haegen R Van Der Haegen R: THEOFIEL DE GEEST | RUDY DELVIGNE | GALERIE "CASSINI" | Linea Gellura Design | Bourlet L

Other related companies as Van Der Haegen R: THEOFIEL DE GEEST | RUDY DELVIGNE | GALERIE "CASSINI" | Linea Gellura Design | Bourlet L

Van Der Haegen R is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Haegen R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232452392. Het bedrijf Van Der Haegen R bevindt zich op het adres: Kortenbosstraat 53; 9230; Wetteren (Massemen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Haegen R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Haegen R is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Haegen R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Haegen R, openstaande posities, locatie van Van Der Haegen R op de kaart.

Van Der Haegen R is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Haegen R, company assigned to the tax number BE04232452392. The company Van Der Haegen R is located at the address: Kortenbosstraat 53; 9230; Wetteren (Massemen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Haegen R were not found.
The main activity of Van Der Haegen R is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Haegen R is not available. You also can look at reviews of Van Der Haegen R, open positions, location of Van Der Haegen R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Haegen R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Haegen R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Haegen R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Haegen R, employees, financial statistics.