Van de Sande David

Contactgegevens Van de Sande David: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Sande David: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Sande David

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Barrage 22; 4950; Weismes (Robertville), België

Telefoon (phone): 080 44 58 80; 0495 23 04 68 (+32-080 44 58 80; 0495 23 04 68) 080 44 58 80; 0495 23 04 68 (+32-080 44 58 80; 0495 23 04 68)

Fax (fax): +32 (63) 828-70-86 +32 (63) 828-70-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Sande David: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Sande David"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Sande David"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Sande David, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Sande David. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Sande David, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Sande David. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Sande David
Products information Van de Sande David

BTW identificatienummer (tax): BE03465881347
Ondernemingsnummer: 1183746337
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van de Sande David zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Sande David
(Get full report from official database of BE for Van de Sande David)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Sande David
Addition kinds of activities for Van de Sande David

251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
289102. lijmen | Adhesives
899906. Lezingendiensten | Lecturing services
23110201. Jassen, op maat gemaakt: mannen en jongens: van aangekochte materialen | Coats, tailored: men's and boys': from purchased materials
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies

Werken bij Van de Sande David: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Sande David: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Sande David. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Sande David. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Van de Sande David in sociale netwerken
Look for responds of Van de Sande David in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Sande David. Laat een reactie achter voor Van de Sande David. Van de Sande David bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Sande David. Leave a respond for Van de Sande David. Van de Sande David on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Sande David op de google maps. Adres en contacten Van de Sande David
Location of Van de Sande David on the google maps. Address and contacts of Van de Sande David

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Sande David Van de Sande David: CONTAINERPARK SINT-JOB | M-S Coiffure | BERTRAND DE MUYNCK | HUIS VAN HAMME | PHARMACIE EVRARD-NORTIER

Other related companies as Van de Sande David: CONTAINERPARK SINT-JOB | M-S Coiffure | BERTRAND DE MUYNCK | HUIS VAN HAMME | PHARMACIE EVRARD-NORTIER

Van de Sande David is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Sande David, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03465881347. Het bedrijf Van de Sande David bevindt zich op het adres: Rue du Barrage 22; 4950; Weismes (Robertville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van de Sande David zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Sande David is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Sande David is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Sande David, openstaande posities, locatie van Van de Sande David op de kaart.

Van de Sande David is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Sande David, company assigned to the tax number BE03465881347. The company Van de Sande David is located at the address: Rue du Barrage 22; 4950; Weismes (Robertville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van de Sande David were not found.
The main activity of Van de Sande David is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Sande David is not available. You also can look at reviews of Van de Sande David, open positions, location of Van de Sande David on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Sande David, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Sande David, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Sande David, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Sande David, employees, financial statistics.