Tr茅miseau Thierry

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Tr茅miseau Thierry
Private companiesMetal Mining • Tr茅miseau Thierry

Contactgegevens Tr茅miseau Thierry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tr茅miseau Thierry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tr茅miseau Thierry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Genly 12; 7080; Frameries, België

Telefoon (phone): 065 67 13 54; 0476 46 75 10 (+32-065 67 13 54; 0476 46 75 10) 065 67 13 54; 0476 46 75 10 (+32-065 67 13 54; 0476 46 75 10)

Fax (fax): 065 67 13 54 (+32-065 67 13 54) 065 67 13 54 (+32-065 67 13 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tr茅miseau Thierry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tr茅miseau Thierry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tr茅miseau Thierry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tr茅miseau Thierry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tr茅miseau Thierry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tr茅miseau Thierry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tr茅miseau Thierry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tr茅miseau Thierry
Products information Tr茅miseau Thierry

BTW identificatienummer (tax): BE06071014404
Ondernemingsnummer: 2106872558
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Tr茅miseau Thierry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tr茅miseau Thierry
(Get full report from official database of BE for Tr茅miseau Thierry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tr茅miseau Thierry
Addition kinds of activities for Tr茅miseau Thierry

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
72990502. Party planning service | Party planning service
75349904. Bandbanding en restudding | Tire studding and restudding
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij Tr茅miseau Thierry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tr茅miseau Thierry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tr茅miseau Thierry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tr茅miseau Thierry. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van Tr茅miseau Thierry in sociale netwerken
Look for responds of Tr茅miseau Thierry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tr茅miseau Thierry. Laat een reactie achter voor Tr茅miseau Thierry. Tr茅miseau Thierry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tr茅miseau Thierry. Leave a respond for Tr茅miseau Thierry. Tr茅miseau Thierry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tr茅miseau Thierry op de google maps. Adres en contacten Tr茅miseau Thierry
Location of Tr茅miseau Thierry on the google maps. Address and contacts of Tr茅miseau Thierry

Andere gerelateerde bedrijven als come Tr茅miseau Thierry Tr茅miseau Thierry: MARIA CATSBERG | VITA CANCRO | CAMBIER JEAN-JACQUES | DI | Artec Electronics N.V.

Other related companies as Tr茅miseau Thierry: MARIA CATSBERG | VITA CANCRO | CAMBIER JEAN-JACQUES | DI | Artec Electronics N.V.

Tr茅miseau Thierry is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tr茅miseau Thierry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071014404. Het bedrijf Tr茅miseau Thierry bevindt zich op het adres: Rue de Genly 12; 7080; Frameries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Tr茅miseau Thierry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tr茅miseau Thierry is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tr茅miseau Thierry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tr茅miseau Thierry, openstaande posities, locatie van Tr茅miseau Thierry op de kaart.

Tr茅miseau Thierry is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tr茅miseau Thierry, company assigned to the tax number BE06071014404. The company Tr茅miseau Thierry is located at the address: Rue de Genly 12; 7080; Frameries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Tr茅miseau Thierry were not found.
The main activity of Tr茅miseau Thierry is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tr茅miseau Thierry is not available. You also can look at reviews of Tr茅miseau Thierry, open positions, location of Tr茅miseau Thierry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tr茅miseau Thierry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tr茅miseau Thierry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tr茅miseau Thierry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tr茅miseau Thierry, employees, financial statistics.