Sempels Peter

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Sempels Peter
Private companiesCoal Mining • Sempels Peter

Contactgegevens Sempels Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sempels Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sempels Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaardstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele), België

Telefoon (phone): 016 44 76 37 (+32-016 44 76 37) 016 44 76 37 (+32-016 44 76 37)

Fax (fax): +32 (64) 928-85-87 +32 (64) 928-85-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sempels Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sempels Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sempels Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sempels Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sempels Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sempels Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sempels Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sempels Peter
Products information Sempels Peter

BTW identificatienummer (tax): BE04611480712
Ondernemingsnummer: 6147094726
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Sempels Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sempels Peter
(Get full report from official database of BE for Sempels Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sempels Peter
Addition kinds of activities for Sempels Peter

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
34410200. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
44910100. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
51370408. hoedenzaak | Millinery
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij Sempels Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sempels Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sempels Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sempels Peter. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Sempels Peter in sociale netwerken
Look for responds of Sempels Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sempels Peter. Laat een reactie achter voor Sempels Peter. Sempels Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sempels Peter. Leave a respond for Sempels Peter. Sempels Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sempels Peter op de google maps. Adres en contacten Sempels Peter
Location of Sempels Peter on the google maps. Address and contacts of Sempels Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Sempels Peter Sempels Peter: G4S SECURITY SYSTEMS NV | Van Elsen P | @ding BVBA | CAPITAL CORNER | ALAIN BAUDAUX

Other related companies as Sempels Peter: G4S SECURITY SYSTEMS NV | Van Elsen P | @ding BVBA | CAPITAL CORNER | ALAIN BAUDAUX

Sempels Peter is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sempels Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04611480712. Het bedrijf Sempels Peter bevindt zich op het adres: Boomgaardstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Sempels Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sempels Peter is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sempels Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sempels Peter, openstaande posities, locatie van Sempels Peter op de kaart.

Sempels Peter is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sempels Peter, company assigned to the tax number BE04611480712. The company Sempels Peter is located at the address: Boomgaardstraat 6; 3012; Leuven (Wilsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Sempels Peter were not found.
The main activity of Sempels Peter is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sempels Peter is not available. You also can look at reviews of Sempels Peter, open positions, location of Sempels Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sempels Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sempels Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sempels Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sempels Peter, employees, financial statistics.