AHMED EL AدSSAOUI

Contactgegevens AHMED EL AدSSAOUI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AHMED EL AدSSAOUI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AHMED EL AدSSAOUI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLOTLAAN 58; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27323510 (+32-27323510) 27323510 (+32-27323510)

Fax (fax): +32 (51) 908-37-56 +32 (51) 908-37-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AHMED EL AدSSAOUI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AHMED EL AدSSAOUI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AHMED EL AدSSAOUI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AHMED EL AدSSAOUI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AHMED EL AدSSAOUI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AHMED EL AدSSAOUI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AHMED EL AدSSAOUI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AHMED EL AدSSAOUI
Products information AHMED EL AدSSAOUI

BTW identificatienummer (tax): BE06595886230
Ondernemingsnummer: 5407989501
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in AHMED EL AدSSAOUI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AHMED EL AدSSAOUI
(Get full report from official database of BE for AHMED EL AدSSAOUI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AHMED EL AدSSAOUI
Addition kinds of activities for AHMED EL AدSSAOUI

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
38429921. brancards | Stretchers
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
61530200. Factoring diensten | Factoring services

Werken bij AHMED EL AدSSAOUI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AHMED EL AدSSAOUI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AHMED EL AدSSAOUI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AHMED EL AدSSAOUI. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van AHMED EL AدSSAOUI in sociale netwerken
Look for responds of AHMED EL AدSSAOUI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AHMED EL AدSSAOUI. Laat een reactie achter voor AHMED EL AدSSAOUI. AHMED EL AدSSAOUI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AHMED EL AدSSAOUI. Leave a respond for AHMED EL AدSSAOUI. AHMED EL AدSSAOUI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AHMED EL AدSSAOUI op de google maps. Adres en contacten AHMED EL AدSSAOUI
Location of AHMED EL AدSSAOUI on the google maps. Address and contacts of AHMED EL AدSSAOUI

Andere gerelateerde bedrijven als come AHMED EL AدSSAOUI AHMED EL AدSSAOUI: Steel K | COIFFURE MESANGES | H.C. APOLLOON KORTRIJK | BUREAU KREFIMA | DEZWAENE

Other related companies as AHMED EL AدSSAOUI: Steel K | COIFFURE MESANGES | H.C. APOLLOON KORTRIJK | BUREAU KREFIMA | DEZWAENE

AHMED EL AدSSAOUI is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AHMED EL AدSSAOUI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06595886230. Het bedrijf AHMED EL AدSSAOUI bevindt zich op het adres: SLOTLAAN 58; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in AHMED EL AدSSAOUI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AHMED EL AدSSAOUI is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AHMED EL AدSSAOUI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AHMED EL AدSSAOUI, openstaande posities, locatie van AHMED EL AدSSAOUI op de kaart.

AHMED EL AدSSAOUI is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AHMED EL AدSSAOUI, company assigned to the tax number BE06595886230. The company AHMED EL AدSSAOUI is located at the address: SLOTLAAN 58; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in AHMED EL AدSSAOUI were not found.
The main activity of AHMED EL AدSSAOUI is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AHMED EL AدSSAOUI is not available. You also can look at reviews of AHMED EL AدSSAOUI, open positions, location of AHMED EL AدSSAOUI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AHMED EL AدSSAOUI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AHMED EL AدSSAOUI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AHMED EL AدSSAOUI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AHMED EL AدSSAOUI, employees, financial statistics.