Raymaekers Alex

Contactgegevens Raymaekers Alex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raymaekers Alex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raymaekers Alex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dauw Defossez-laan 33; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 377 14 45 (+32-02 377 14 45) 02 377 14 45 (+32-02 377 14 45)

Fax (fax): +32 (15) 174-46-58 +32 (15) 174-46-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raymaekers Alex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raymaekers Alex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raymaekers Alex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raymaekers Alex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raymaekers Alex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raymaekers Alex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raymaekers Alex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raymaekers Alex
Products information Raymaekers Alex

BTW identificatienummer (tax): BE09605865478
Ondernemingsnummer: 3767456054
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Raymaekers Alex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raymaekers Alex
(Get full report from official database of BE for Raymaekers Alex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raymaekers Alex
Addition kinds of activities for Raymaekers Alex

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
28449901. Badzout | Bath salts
35560402. Distillery machines | Distillery machinery
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads

Werken bij Raymaekers Alex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raymaekers Alex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raymaekers Alex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raymaekers Alex. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENT MET KENNIS VAN MEETSTATEN VOOR ADMINISTRATIEVE STUDENTENJOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Je maakt hoofdzakelijk de meetstaten op en biedt aanvullend administratieve ondersteuning.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van Raymaekers Alex in sociale netwerken
Look for responds of Raymaekers Alex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raymaekers Alex. Laat een reactie achter voor Raymaekers Alex. Raymaekers Alex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raymaekers Alex. Leave a respond for Raymaekers Alex. Raymaekers Alex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raymaekers Alex op de google maps. Adres en contacten Raymaekers Alex
Location of Raymaekers Alex on the google maps. Address and contacts of Raymaekers Alex

Andere gerelateerde bedrijven als come Raymaekers Alex Raymaekers Alex: CITIBANK | BLANCHISSERIE DEBORAH | KAFFEE 10/10 | SCHMIDT & CIE SA | VALERIE NOLF

Other related companies as Raymaekers Alex: CITIBANK | BLANCHISSERIE DEBORAH | KAFFEE 10/10 | SCHMIDT & CIE SA | VALERIE NOLF

Raymaekers Alex is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raymaekers Alex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09605865478. Het bedrijf Raymaekers Alex bevindt zich op het adres: Dauw Defossez-laan 33; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Raymaekers Alex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raymaekers Alex is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raymaekers Alex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raymaekers Alex, openstaande posities, locatie van Raymaekers Alex op de kaart.

Raymaekers Alex is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raymaekers Alex, company assigned to the tax number BE09605865478. The company Raymaekers Alex is located at the address: Dauw Defossez-laan 33; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Raymaekers Alex were not found.
The main activity of Raymaekers Alex is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Raymaekers Alex is not available. You also can look at reviews of Raymaekers Alex, open positions, location of Raymaekers Alex on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raymaekers Alex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raymaekers Alex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raymaekers Alex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raymaekers Alex, employees, financial statistics.